Új hozzászólás Aktív témák

  • Dißnäëß

    veterán

    Sziasztok, most vettem egy ilyet 3/32-ben, wifire csattanás után már jött is le az új update nem sokkal később, 6-osról váltott 7-es droidra (7.0 NRD90M), MIUI Global 8.5 Stable (8.5.4.0 (NCFMIED).

    A Note 2-esem kijelzője ripityára tört, ezért kellett vennem egy újat, erre esett a választás.

    Hát ... k* jó, nagyon bejön :) Nem vagyok nagy telefon geek, hogy mindig a csúcstelóra vágyjak, de ár/értékben ez szimplán verhetetlen szerintem, pláne így B20-al.

    Eddig tökéletes minden. Ha esetleg van 1-2 tippetek, mi lehet bugos egy ilyenen (olvasgatok itt épp backup-ot illető dolgokat) akkor azt szívesen fogadom. És végre van előlapi kamerám is, a Note 2 szériahibás, fél év alatt úgy beporosodik az előlapi kamera, hogy mindennemű használatra alkalmatlan. Remélem ennél már ezt korrigálták a kedves "mérnökök" :D egy 0.0001 Ft-os kis gumi gyűrűvel az "objektív" és a ház között.

    Eddig szupi. Ami feltűnt, a gyorsasága, nem gondolkodik annyit, illetve az akksi, a Note 2 -nél 1 napot alig bírtam, ha fostam a szót Viberen egész nap. Ennél pffff vétel utáni töltés óta pötyögök rajta nonstop és most vagyok 20%-nál, elképesztő. Végre normális akksi idő, ráadásul zömében wifin.

    Esetleg tippetek van arra, a Note 2-ről hogyan töröljek mindent ? SD kivéve, az Internal memory-t kéne kipucolni. Kijelző törött, szót sem látok rajta, csíkos. Akksi és a vas mögötte tökjó, gombok is, minden. Csak így TWRP-ben sem tudok navigálni vakon, szóval kábelről kellene valahogy full törlést nyomnom rá, csak így merem kidobni. Ugyanez a kérdés él a Note 2 elődjére, a ZTE v5 Redbull-omra is, szinén zenész .. :D

    :R

    [ Szerkesztve ]

    POKE 16017,44 ..... SYS 2077

Új hozzászólás Aktív témák