Új hozzászólás Aktív témák

  • Upo

    addikt

    A miui9 home screen állításról: bevezették a Quick Cards-t, ami az alfa verziókban még smart assistant volt.
    Hasonlít a google megoldásához annyiban, hogy a pixel launcher-ben is a bal szélső képernyő az alapértelmezett fixen, és eggyel jobbra húzva jön a google assistant.
    Itt is nyilván ez volt a cél, bal szélső a default screen. Ha be van kapcsolva, akkor egy jobbra húzással jön a Quick Cards. Szerintem ezért nem lehet már átállítani.

    Aki eu romot használ az így járt, abból kigyomlálták a Quick Cards-ot, bár a fórumban többen kérték hogy a következőkben maradjon benne. Például van rendszer szintű lépés számláló, mindenféle külső app nélkül számolja a lépéseket, ezt is a Quick Cards alól lehet elérni/konfigurálni. Ha van fent MiFit, akkor ott lehet átállítani hogy az kezelje a lépéseket. De lehet kedvenceket felvenni, gyorsan jegyzetet írni, naptár eseményeket felvenni, nézni, szóval nem olyan rossz.

    Más, RAW fotózás ügyben, a nemrég linkelt build.prop módosítással működik a camera2 API a miui9-en, próbáltam az eu romon is, és a most használt kínai dev romon is.
    Ha valaki magisk-et használ, és nem akarja szerkesztgetni a build.prop-ot minden telepítés/frissítés után, akkor összetaknyoltam egy magisk modult e célból. Magisk manager alól telepíthető/uninstallálható, és a rom telepítés utáni magisk telepítéskor automatikusan megmarad, nem kell minden egyes alkalommal foglalkozni vele. A modul itt található: [link]
    Természetesen systemless a módosítás, és a safetynet check ok lesz utána is.

    Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"

Új hozzászólás Aktív témák