Új hozzászólás Aktív témák

  • Steve1207

    veterán

    válasz Zsadi #58255 üzenetére

    Az nem a PKC, ami annyi, hogy a Plex-be behúzott tartalmakat kezeled Kodi alatt bárhol és utóbbi intézi a lekéréses infókat és a lejátszást, mivel jobb mindenben?

    (#58250) ρσгτσ: Én már ott elvetettem az egészet, hogy van egy külső hdd... amikor egy lassú eszköz olvas egy lassú eszközről és azt még osztja is kétfelé, abból nem sül ki semmi jó. Szóval megoldhatja egy router is, de másik oldalról a fájlelérést baromira megakaszthatja (legalábbis kapásból a régebbi 2,5"-os cuccokra gondolok, hogy olyan van).

    Visszatérve a Plex-re, ha szóbajön a transcoding is, ami már egy Pi4-et is megfektet, akkor az se mondható teljes értékűnek, hiába "ok", nem hiába van a fullos használatra egy i5 minimumnak megadva, mert baromira cpu igényes tud lenni ilyen esetben (és az is valami 1080p-re, bár pár évvel ezelőtti generációval, passz most miket javítottak azóta akár plexen is ).
    Mindenesetre én próbálom kezelni az ismerősi helyzeteket, hogy nem akarok azért 4 naponta se átrohanni, ha valami gyíkjuk van a "kitudjahonnan" releasektől. De már egy nagyobb hangsáv is megfektetheti ilyenkor (még te is tapasztaltad sztem anno, valami volt régebben :D )

    .

Új hozzászólás Aktív témák