Új hozzászólás Aktív témák

  • Tigerclaw

    nagyúr

    válasz Ghoosty #93093 üzenetére

    Talan minden zonaban van tobb nyitott kerdes es ha nem tolod vegig minden covenanttal a sajat storyjat, valami biztos kimarad.

    Mondjuk anno ilyen volt a Legionos Class Hall quest lanc is. Ha nem kukaztak volna a BFA-val az artifactokat, talan meg mindig azt csinalnam hogy minden classal vegigtolom azokat, de artifact es artifact tree/skillek nelkul mar lelketlen az egesz.

    A kulonbseg az, hogy most a szintezes soran bevontak minden zona problemajaba majd logva hagytak. Pl. mi lett Utherrel, vagy hova lett a Primus, meg ugy jo lenne tudni minden Eternal One -rol minel tobbet, mert jelenleg kb. el se tudjuk helyezni oket a terkepen, a lore-ban. Kik/mik ok mondjuk a Titanokhoz/Old Godokhoz kepest? A Brokerekrol sincs semmi. Sylvanasrol eddig szinten nulla info, a fo questlanc jelenleg eleg unalmas es kiszamithato mellekszal Torghastra koncentralva. Remelem a lelancolt figuranak is komoly tortenete van, akirol szinten nem tudunk semmit, bar most hogy irom, van egy sejtesem.

    Lathatoan teljes palyas lett a timesink es minden jatekelem csepegtetve erkezik. Szerintem tul lassan ahhoz, hogy meg tudja tartani az embereket. A kapudrog ilyen formajaban nem mukodik. Ingame tapasztalom a klanban, hogy a tobbseg Torghastot is ejti, hiaba onnan jon szinte csak a legendarykhoz szukseges farmolni valo. Talan nem is jo Torghastra az unalmas szo, mert unalmas talan a Horrific Vision volt a BFA-ban, de ez arra szinteket ver - szo szerint. Az egesz hely egy energiavampir zona. Bemesz es ugy jossz ki, hogy nincs kedved mar semmihez, meg akkor is ha sikeres volt a run. Ha meg nem sikerult, akkor napokig nem megy arra a tobbseg.

    Ez abszolut nem a casual playerek kiegje, akiknek csak napi 1,5-2 oraja van jatszani, altokrol meg szo se lehet. A tobbsegnek hamarabb lesz gearje LFR-bol, mint M0-bol.

    Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

Új hozzászólás Aktív témák