Aktív témák

  • Arpee78

    senior tag

    válasz vhw #30258 üzenetére

    A felderítéshez kell a legtöbb tapasztalat, többek között jól kell ismerni hozzá a pályát és a megszokott vonulási utakat. Akinek csak tier 1-2-es tankja van, annak biztosan valószínűleg nincs elég tapasztalata. Kivéve ha valaki ezekkel megy 10 ezer csatát. :) Kevés csatával még a legénység is képzetlen és kiegészítők(optika, távcső, camo) sincsenek a felderítéshez.

    Hogy 100% nem lehet hasznos a kis tank nem igaz, de ha statisztikát vezetne valaki ezekről, bizonyára kijönne a gyengébb eredmény, mind a nagy, mind a kis tank részére. Ennek oka, hogy 2 együttműködő tank harcértéke megfelel 3 egyedül harcoló tanknak, azonos tankot feltételezve persze. A nagyok között a T1-2 tank harcértéke majdnem nullának tekinthető, ezért mondható, hogy 14(picit erősebb) tank van 15 helyett. Tehát a kis tankos szakasszal hátrányban lesz a csapat, de szerintem nem jelentősen.

    Úgy látom a kolléga már meg lett győzve, még az abszolút haszontalanság cáfolatába próbált kapaszkodni, de ilyet senki nem állított amennyire emlékszem.

    Elképzeltem egy elképzelhetetlen forgatókönyvet. Van egy T34 és 14db tier1 tank az egyik oldalon. A másikon vegyesen tier 1-2-3-4 tankok. A T34 a magas ROF-al darálna, de a sok T1-es tank is gyorsan elfogyna. Nem tudom mi lenne a vége. Valamivel gyengébb esélyt tippelek a T34-es csapatnak.

    Bocs, ha már túlzottan kiveséztük a témát. Remélhetőleg ez volt az utolsó ehhez kapcsolódó hsz.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák