Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz KISDUCK #51009 üzenetére

    Az hogy nevet nem írtál csak egy mindenki számára egyértelmű utalást tettél rá éppen gázabbá teszi a dolgot. Ez erősítette nálam a kibeszélés kategóriát, de oké, leírtad on topikban anno akkor ne vegyük kibeszélésnek.
    A negatív beállítást viszont nem értem, hogy nem látod. Egy negatív jelenségről írt Dobi amire te példaként, hoztad őt, úgy beállítva mint ha ez lenne rá is a jellemző. Dobi írta, hogy elege van a "kempelo, gyava, hasznalhatatlan szardarabok"-ból amire te írtad, hogy az on topikban van hasonló karakter. Mi ez ha nem negatív beállítás. Akkor sem nézném az ilyet jó szemmel ha igaz lenne, de azért reagáltam rá, mert aki ismeri az illetőt az tudja, hogy hasonló karakternek beállítani oltári baromság, mert pont ellentétes a karakterével. Kb olyan volt ez, mint ha Messi-ről vagy Ronaldo-ról írnád, hogy szar csatár az alapján mert láttál egy meccsüket amikor kihagytak egy 11-est. És itt nem a focitudás a hasonlat hanem a karakter.

    Egyébként neki 60%-os győzelmi aránya van a 430u-val míg neked 39%. Elég valószínűnek tartom(valójában tudom), hogy a 60%-ot nem kemperkedéssel érte el, vagy ha igen akkor baromi jól csinálja és hasznára van a csapatnak, mert többnyire nyernek.

Új hozzászólás Aktív témák