Új hozzászólás Aktív témák

  • Patrick76496

    őstag

    válasz Enzolord #49134 üzenetére

    Ezt most nem fogom magamra venni, mert még csak 3 WN8-cal léptem túl a szintet és nem is vagyok gold spammer, de nem feltétlen ez lenne a megoldás. :D
    Viszont egy cap nem lenne hülyeség. Ha mondjuk teljes lőszerkészleted 1/3-a lehetne csak gold, az egész reális lenne. Többet úgysem lövök, ha meg szüksége van rá a tanknak (mostani fos 13 90, ami kövi patchben jó lesz, vagy T-54 ltwt), akkor inkább nem is játszok vele.
    A csapatok közti chat nekem is hiányzik, néha szívesen elküldeném az ellenséges arty-t az ebolába. :P Meg ha találkozol ismerőssel csatában, nem tudsz neki köszönni az enemybe. De mivel nem sokat játszok manapság ezért túl lehet élni.

    (#49135) GoTReX: Nem, az a DW2. Vagy ahogy valaki hívta régen, a Keresztültörővágen 2. :C A VK30.01H furcsa, bár jó kis tank szerintem T5 heavy-ként, nekem tetszett.

    Bocs a késői válaszért, mostanában nem sokat járok PH!-ra.
    - - - - - - - - - - - - -
    Egy jobbféle kör a teszt szerverről az AMX 13 105-tel. Amit feltétlen el kellett rontani azzal, hogy használhatatlan pontosságot adnak neki és az eddig is kevés lőszermennyiséget is csökkentették..

    "I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."

Új hozzászólás Aktív témák