Új hozzászólás Aktív témák

  • lacibacsi

    addikt

    Végeztem a T-44-100 maratonnal!!! :D Lehet ám irigykedni!! :DDD

    Ja nem. :((( Csak a rám, eső részével végeztem. :B

    Szóval, teszteltem magam, hogy mire lennék képes abban az esetben, ha minden nemzetből lennének igazán ütőképes tankjaim. Ilyen jelenleg csak a Szovjetunió, Németország és a majdnem ütőképes tankokkal bíró USA. A 12 nap alatt időben nem játszottam többet, mint máskor (na jó, volt két családmentes nap, amikor elgurult a gyógyszerem és 8 órát nyomtam egyhuzamban), csak okosabban. Egyrészt nem maradtam ott a csaták végén nézelődni, ha már kilőttek, másrészt erősen szuicid módon rusholtam előre, ha láttam, hogy semmi esélyem nincs a kill, vagy sebzés szerzésére.

    A Szovjetuniót 110, Németországot 109 csatából csináltam meg, az USA-hoz viszont már 153 csata kellett. A 372 csatára összesen 28 órát fordítottam. Ez napi 1-1,5 óra, plusz a két napos őrületem a napi 7-8 órával. Visszaszámolva ez mindösszesen 4,5 perc csatánként. Ez utóbbit egyrészt annak köszönhetem, hogy a kellő időben ki tudtam lépni a garázsba, másrészt a maraton alatt amúgy is jellemzőek az igen rövid csaták.

    Szovjeteknél az Obj. 704 volt a fő csapásmérőm. 2,2k-s átlagsebzést csináltam vele, de sajnos a frag-ek nem jöttek úgy ahogy gondoltam, így azok "beszerzésére" a Churchill III - Valentine II párost használtam. Német vonalon a Skorpion-Jagdtiger párossal arattam a sebzést, a maradék killeket a Pz.B2-vel gyűjtöttem be. Az USA-nál azonban még csak T8-nál tartok. Itt a T28 - T28 Proto - T29 trióval igyekeztem sebzést gyűjteni. Erre 100 csata kellett, a maradék 53 frag gyűjtéssel telt, amiben a T67-Hellcat-Scorpion hármas volt a barátom.

    Eddig jutottam. A többi nemzetnél nem sok esélyt látok arra, hogy végigvigyem a küldetéseket, még akkor sem, ha mindjárt 26 nap van is hátra... Mondjuk, ha kiveszem a képletből a tankkal legrosszabbul ellátott két nemzetet (Cseh és Brit), akkor a meglévő tankjaim statisztikái alapján a maradék három nemzettel napi 20 csatával elméletileg (!) lehetséges teljesíteni a célt. Erre azonban már nem fogok különösebb hangsúlyt fektetni, de ha mégis sikerülne, akkor már el fogok gondolkodni azon, hogy a maradék két tokent megvásárolom.

    Miért írtam mindezt le? Semmi különös. Nyilván csak egy kis reggeli szófosásommenésem van. :B
    Tanulság? Semmi! Ennyi... :U

    Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

Új hozzászólás Aktív témák