Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz Bingisz #42926 üzenetére

    Pedig nincs ebben semmi abszurd csak kicsit szerencsétlenül van megfogalmazva. Vannak akik szerint adott szituációban nem tehet meg bármit egy játékos és vannak akik szerint igen. Ha olyan a szituáció hogy tényleg csak akkor nyerheti meg a csatát ha kiövi a csapattársát akkor tegye bár ez nagyon ritka eset. Itt azonban nyilvánvalóan nem az ilyen fekete-fehér vagy-vagy helyzetekről van szó, hanem azokról az esetekről amikor az unikum játékos választhat és a könnyebb, de morálisan elítélhető megoldást választja.
    Hogy példát is írjak: ha én egy 9-es td-vel elfoglalom a pályán a legjobb td helyet és a nálam sokkal jobb unikum játékos a 10-es td-vel később ér oda, akkor ne lökjön ki onnan az ellenség elé csak azért mert szerinte ott neki kéne lennie. Írjon chaten hogy menjek onnan, pingeljen rám egy "Vonulj vissza"-t, vagy menjen a második legjobb td helyre, de ne lökjön ki az ellenség elé mert ez szerintem nem fér bele.
    Ne felejtsük el hogy ez az egész abból indult ki hogy valaki szerint egy unikum játékos kilőtte egy csapattársát csak azért mert annak rossz volt a statja (most tekintsünk el attól hogy ez valójában igaz volt vagy nem). Tehát a kommentelőnek valószínűleg a nem megalapozott indokkal "mindenkin átgázolok, azt csinálok amit akarok" magatartással van problémája.

    Egyébként ennél a kommentnél sokkal nagyobb gyöngyszemeket lehetett találni, nem is értem miért pont ezt ragadtad ki. :)

Új hozzászólás Aktív témák