Új hozzászólás Aktív témák

  • galervin93

    őstag

    válasz #84221696 #41710 üzenetére

    Fenéket, free dmg.
    Bármennyi hülyeség van a játékmenetben, mechanikában, szabályokban stb. ezek mind emészthetők. De a rossz játékosok sokasága nem. Engem csak ez zavar komolyabban. Persze random... De nem szabadna, hogy ez válasz legyen, hogy "a randomtól ne várj mást". Tényleg kellene valami szabály pl. a tankok fejlesztésére, amit nem lehet kikerülni azzal - mint a jelenlegi rendszerben -, hogy sokat játszik valaki. Mert ma ha 100 xp-t kap valaki meccsenként, akkor is eljuthat T10-ig. Talán pont az xp lenne egy jó támpont, mindenféle bónuszok nélkül valaki az adott tankkal átlagosan mennyit ér el. Ha nincs meg X érték, akkor nem mehet tovább. Tudom-tudom, befolyásolja a WR is, de megoldható volna a dolog.
    De ezek csak álmok. Egészen biztos vagyok benne, hogy a legtöbb bevételt az általunk csak botnak nevezett júzerek adják a cégnek. A fejős tehenet meg elég gáz lenne levágni (tisztán üzleti szempontból). Mert nem feledhetjük, ez egy "bolt", mi azzal, hogy játszunk, kvázi "vásárolunk". Senki nem tart pisztolyt a fejünkhöz, le is léphetnénk. Annyit viszont kapunk, hogy ezt a "boltot" válasszuk, és ne az AW*-t (* egyéb tetszőleges game neve).
    Szóval más játékos szemmel nézni, meg más az ő szemszögükből. Nekik mi csak dollárjelek vagyunk, és minden változtatás úgy történik, hogy a dollárjelek sokasodjanak. A játékélmény, minőség stb. másodlagos (sokadlagos...) szempont.
    Szerintem...

    Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

Új hozzászólás Aktív témák