- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
MinionFlasH
senior tag
(#93967) jozefgucci1
Köszi! Igazából legalább valamit tehetek a topikért, és valami hasznomat látjátok!
(#93972) emre
Rosszul gondoltad, mint a grafikon is mutatja. Innen is látszik, hogy elismerik a tudásodat, és nem gyerekek vannak itt, hogy összeszólalkozunk, akkor utána már csak köpködhetünk egymásra.
(#28749) mcwolf79
Remélem Te vagy az utolsó aki szembesül a dologgal! Akkor idáig nem is szavaztál???
(#93981) Skyhunter
"Legalább a PH fórum "lakói" észnél vannak..."
A mondatod ezen részét én is likeolom!Az aslain modpack full sávszéllel lejött, ilyen se volt még.
[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
válasz Tomi0703 #28751 üzenetére
1500 fölött sztm még nekem is van köröm, mostanság light géppel verettem jó pár tűrhető kört
egyébként meg nekem köszönheted a sok XP-t, szal kérem a nyeremény felét
(#28748) diegho
nagyon sokáig a gyorsabb löveget használtam, de mostanság feldobtam rá a nagy löveget, mer több sebzést ki tudok vele osztani.
valahogy most jobban bejön a nagy átütés-töb bsebzés duó, lassabb töltéssel.
aztán lehet majd olyan hangulatom lesz, hogy megint vissza dobom a nagyobb DPM-es gunt.egyébként te hogy játszol vele, stílusban?
kellene rá a 3 kiválóság jel, de az....se adja
múltkor már épp elértem volna a 85%-ot, erre fel vissza estem 80% ra, pedig az átlag sebzésem nő, meg a kill is
nem akar összehangolódni a spot-sebzés-kill arány, vagy az egyik vagy a másik végett mindig vissza esek.
cseffire egyszerűbb volt a 3 csillag, pedig WZ-132 vel sztm kevesebben játszanak.[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
myckey
veterán
válasz Tomi0703 #28758 üzenetére
te esetedben semmi nem szokott megfordulni a toronyban, már ha szakaszról van szó, ez a problema
egyébként meg jer ts re vagy gémbe fütykös, ahelyett hogy itt játszod a ninját[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
diegho
nagyúr
Mentem egy kört a T30-al. 15 lövés 15 találat 2-300m távolságból. Én pontosabbnak érzem a löveget tényleg.
-
vJokka
aktív tag
Stug LT#15 8k assistel: replay.
Végén az E4 simán kilőhettem volna, de inkább csak trackeltem a küldetés miatt
"I'm Gonna Sine Yo Pitty on da Runny Kine!"
-
h1mpi
félisten
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
diegho
nagyúr
válasz Dobi 562 #28771 üzenetére
Mivel a feladatod a papír tankok semlegesítése (a spotoláson felül) és azok ellen az átütés lényegtelen, viszont a dpm nagyon is lényeges, egyértelműen a kis löveg a jobb, menet közben is pontosabbnak érzem, mint a nagyot. Goldot se nagyon kell használni, nagyon ritkán töltök bele.
-
mcwolf79
veterán
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
Dobi 562
addikt
válasz diegho #28773 üzenetére
Igazad van, raadasul a IX-es agyunak nagy a szorasa, valahogy nagyon pontatlannak ereztem, rengeteg lovesem ment a celzokoron kivulre... Mintha pontatlanabb lenne mint az ertekei papiron. A papir tankok ellen meg tenyleg jobb a nagyobb dpm.
----------------------------------------------------------------------------------------
Cromwell B-vel most volt egy nagyon izgalmas csatam. 4600 dmg tier 8-as csata.Visszajatszas is van ha valakit erdekelne. -
jr1994
addikt
válasz Dobi 562 #28776 üzenetére
Komoly meccs, kaja mellett megnézem
Egyébként remélem helyre kerülnek a modok most is. Feltettem az aslaint, de egyszerűen katasztrófa. Mit kell csinálni hogy mutassa a csata eredményekben a szokásos nettó kreditet, sebzést stb? Ez eddig ment magától. Mert így ha nincs teljesített küldetés, kb 20%-a üres az eredmények ablaknak!
Meg a players panelt nagyon át kell variálnom mert elég szar. Ez új hogy ctrl-ra mindig nagyobb lesz magától?
Viszont az a számláló kiosztott meg felfogott sebzésből bal fent, meg a bekapott lövések összegzése lent, az tetszik.WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
myckey
veterán
válasz Dobi 562 #28776 üzenetére
én meg most pont hogy a nagy átütésű löveggel szeretek menni
sokat használtam a kicsit is, de ezzel több sebzést tudok bevinni a nagyobb gépeknek, szerintem stílus függő.én annyira nem határolom el a két ágyút, rendszeresen cserélgetem, mikor milyen kedvem van játszani a géppel.
azt biztos, hogy light gépekkel 1 az 1 ben jobb a kisebb töltési idő, ez egyértelmű.
mostanság inkább medes jelleggel használom a tankot, így meg nem adok le annyi lövést, beérem a kevesebb biztos találattal.
bár a kiválóság jelnek nem igazán tetszik ez a style.[ Szerkesztve ]
-
benvolio
őstag
Azoknak akik a tankozás mellett kerékpározni is szeretnek: [link].
-
senior tag
SPG küldetés, 5 modul sebzést kell okozni. Eltaláltam egy T-34-3-at, fel is gyulladt, 1-2 másodpercig égett, gondoltam már a zsebemben a credit.
Aha, megnéztem a végén, az összes modulsérülése a lánc volt Hogyan tudok úgy felgyújtani valamit, hogy a motor vagy az üzemanyagtank nem sérül?
A replaynél csak annyi látszik sajnos, hogy egy modul sérült[ Szerkesztve ]
Путин, иди нахуй!
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Atti777 #28783 üzenetére
Amikor megy feled levadaszni, vizszintesen telibevered.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
mcwolf79
veterán
Már tényleg kezdem azt hinni, hogy az elmúlt 3 napban a bolondját járatja velem az RNG.
Ugye van a mumusom a BC, amit T10-es heavy-kkel problémás mostanában átütnöm. Ma egy E100 tornyát nem tudtam az FV215b-vel átütnöm prémlőszerrel úgy, hogy 5 méterre volt tőlem,felém nézett, tehát 90 fokban "esett neki" a lövedék. Nem pattant, hanem nem ütötte át. Végül is "csak" 330 feletti a prémlőszer átütése, ami nem vitte át a kissé döntött 250 mm-es páncélt. Háromszor lőttem rá így , egy sem ment be. A hasa el volt dugva, azt nem lett volna érdemes lőnöm.
Cseppet sem voltam ideges, főleg az elmúlt 1-2 nap fényében[ Szerkesztve ]
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
MinionFlasH
senior tag
Kedves Topiklakók!
A következő napokban topikgazdák kerülnek kiválasztásra, rajtatok múlik kik lesznek azok ezért kérlek benneteket szavazzatok!
Akinek esetleg nincs gmail fiókja, és csinálni se szeretne, de mégis késztetést érez akaratának kinyilvánítására, írjon nekem privát üzenetet. Elküldöm a jelölteket, és választhat négyet, később ezeket hozzáadjuk az eredményekhez.
A szavazás eddigi alakulása:
-
emre
veterán
válasz diegho #28789 üzenetére
Ez nem feltétlen objektív ismertető.: Szerintem tavaly ősszel a fejébe vette, hogy ő már pedig unicum lesz. Addig kb. olyan statja volt mint nekem, és ez szerintem egy kicsit az agyára ment a csávónak. Az SG-n volt már hasonlóra eset, mondjuk az tényleg klinikai eset volt. Ha megnézed pár videóját abból elég sok mindent le lehet szűrni. Én spec hányingert kapok tőle,de vannak akik istenítik. A Zwack után csinált is egy klánt a rajongóiból, gondolom azzal a céllal hogy majd neki kitermelik neki goldot a stathúzáshoz.
Bingisz is tudna pletykálni kicsit, én nem teszem mert nem tudom mennyire publikus a dolog.
[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
emre
veterán
Felkerült Vitiris damage log-ja a Wothungary oldalra is.....[link]
[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
MinionFlasH
senior tag
T54E1 el ma első köröm, beírja egy kék T30 chatbe omg T54 you shoot HE? No, AP stock gun.... Is3 letámadja zöld PTA harcostársat rövid időn belül eltávozik, én az IS-3 frontját a 173 átütésemmel sajnos nem tudtam sebezni... You looser....
Megérné kikapcsolni a chatet, de néha hasznos info van rajta.
-
Flayer
senior tag
Sziasztok!
Elnézést ha már volt róla szó!
A Jactor féle modpackot használom és az lenne a kérdésem,hogy lehet az beállítani csata utáni jelentésben bal oldalon ott legyen mint régen mennyit sebeztem,spotoltam ..stb!
Most ott egy nagy üres hely van!?Ne lépj a Fűre inkább szívd el!!!
-
jr1994
addikt
válasz Tomi0703 #28798 üzenetére
Aslain modpakkot használok, soroljam én is hogy mik a bajok?
A fent említett összesítő a jelentés első oldaláról
Az hogy a felfogott sebzést tankonként mutatja nem lenne rossz csak ahogy ráviszem az egeret ezek a hülye új jelek is feljönnek amiket csata közben is mutogatott (amíg ki nem kapcsoltam )
Rendes players panel (nem akarok meghívni senkit szakaszba, de ctrl gombra így is feljön a neveknél a + jel). Olyat hogy lehet csinálni hogy csak kis méretre állítva csak a wn8 és a tank név szerepeljen? Laptopon főleg zavar mert ott kevés a hely.
Ctrl gombra a lekicsinyített PP átvált nagyba (amíg nyomva tartom) - ezt ki kérte?? zavar
Tetszetős az új kiosztott, pattintott (jobb fent) és elszenvedett (bal lent) sebzés számláló de akkor kikapcsolnám az xvm damage logot, akkor viszont alt-ra nem mutatja az ellenfél hp-ját. Amúgy ez minek a része?
Tabot nyomva tartva eltűnik az összes dolog a háttérben, ez jó.[ Szerkesztve ]
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Google Pixel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Call of Duty: Black Ops 6
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gyors microSD kártyák a PNY-től
- Netfone
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Külpolitika
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest