-
IT café
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
félisten
Szeretném megkérdezni, hogy mi történt a WoT-tal?
Miért nincsenek csaták? Mentem pár kört, hol az egyik, hogy a másik csapat egyszerűen bedarálta az ellenfelet 3-4 perc alatt.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
fradi81
veterán
válasz TESCO-Zsömle #29201 üzenetére
Szerencsés ember, nálunk legalább fél éve ilyen
moto g72, Ninebot d28e
-
zozyk
addikt
Ha mostanában szakaszba hívtok és nem megyek,annak nem az az oka ,hogy már nem akarok veletek játszani,csak most össze kell kukáznom kb 12M kreditet ...
Jtg 8.8 + T54 mod1. párossal tolom,amíg nincs meg a 2db T10,ami ki van fejlesztve... -
KisApám
addikt
válasz diegho #29168 üzenetére
Én várom azt a stream-et.
Kíííváncsi volnék rá.Amúgy a twitch-en a World of Tanks játékkal kapcsolatban pl. őket is szoktam nézni (ki mikor van fent...):
Circonflex-et, QB-t, SirFoch-t, Mr Linkin-t, rudii1991-et,Orzanel-t, JaquelineX-et, kajzoo-t, TimGot-ot, selaWOT-ot, Kirilloid-ot, EmbryonicJourney-t, Nolan1243-at stb stb...̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
h1mpi
félisten
Az mekkora bug, hogy az SP-vel belementem a vízbe és nem forgott a tornya direkt néztem nem volt modul sérülésem...
Fully electric lifestyle!
-
fradi81
veterán
Ez majdnem jó kör lett csak hát pattant a repesz az artiról az meg kilőtt, spórolni akartam az ap-val mert már alig volt.
replaymoto g72, Ninebot d28e
-
Dobi 562
addikt
Most bugosak a kuldetesek vagy en ertelmezek felre valamit? El van inditva a T55-A HT 2 kuldetes:
Mar masodjara teljesitem es nem adja meg. 100 meteren belul lottem ki 3-at kozelharcban. Elozoleg ugyanez volt, de akkor M6-al mentem es az egyik kilott tank tier 5 volt, akkor arra gyanakodtam, hogy legalabb 6-os szintut kell kiloni is, de itt most ez a hibalehetoseg sem allt fent.
-
jano_77
nagyúr
Nem kell a tanyavilágban lakni, mert sajnos fővárosunk egyes kerületeiben sem érhető el a Digi!
Én is azt szerettem volna, mert korábban a 14.-ben laktunk és az volt, nagyon szerettem: nagy sávszélesség, alacsony áron és még megbízható is volt! Most nálunk egyedül a T-otthon érhető el, így nem nagyon tudunk válogatni. :-( Azért nem panaszkodom, mert viszonylag jó a net, csak a Digi-hez képest K drága!"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jozefgucci1
addikt
Kitették az új CW tank adatait .:IS5
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Drenadar
veterán
Játszanék a indiepz-vel erre nincs áram valami karbantartás miatt... hurrá!
-
jozefgucci1
addikt
válasz TESCO-Zsömle #29223 üzenetére
Akkor te valami nagy bűnt követtél el ha így odaégettek a máglyán
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Drenadar
veterán
-
-
lacibacsi
addikt
Tudom, hogy a youtube tele van oktató videókkal és szinte mindenre találni megoldást, mégis megkérdezem, hogy van-e olyan leírás ahol az egyes pályákon lévő spotter helyeket gyűjtik egybe?
Nekem a light tankokkal megy legkevésbé a játék (mondjuk ezekkel játszottam eddig a legkevesebbet), így sokszor van, hogy az egyes pályákon még ma is csak keresem a helyem, hogy hol is tudnék leginkább a csapat javára lenni egy jó kis spotolással. Hiába van pl. a Chaffee-ban csigaszem, meg felderítő skill és álcaháló, az ellenség mindig kiszúr a bokor alján ülve is. Egyszerűen nem tudom összehozni a "spotolj 500-at és maradj észrevétlen" küldit, mert még mindig nem tudom, hogy az egyes pályákon melyik a legideálisabb rejtőzködési pont. Aktív felderítésben elégedett vagyok magammal, de akkor ugye nehéz megoldani az észrevétlenséget. Passzív felderítésnél meg mindig kiszúrnak mire a csapat elkezdi őket lőni...
[ Szerkesztve ]
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
jr1994
addikt
válasz lacibacsi #29232 üzenetére
Nem kell olyan pályán erőltetni amin esélytelen. Malinovka, Prokhorovka, Sztyeppe, ilyesmin érdemes próbálkozni. Illetve nekem pl Siegfried Line normál csatában lett meg a 6000 spot a mezőn, meglepődtem rendesen. Ott is lehet passzív spotolni.
All: most lett elegem! E 50 3 lövésből 3 modul sérülést kap. Ammorack, motor, üzemanyag (még jó hogy nem gyulladtam). Két csatával később: arty elvisz egyszerre 2 legényt, utána még egyet, közben is szinte minden találat visz valamit
[ Szerkesztve ]
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
mcwolf79
veterán
Aztaqrta ez a T43 mekkora egy hulladék tank.
Lassú, az ágyúja fos. Egyetlen jó benne hogy hébe-hóba pattint.
És persze (bár ez csak "véletlen") 5-ből 4-szer full low-tier-ben tanyázok vele.
Komolyan gondolkodok rajta, hogy dobom azt az ágat[ Szerkesztve ]
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
-
Departed
őstag
Én sokkal jobban élveztem anno a játékot a T-43-mal valamiért..Nomeg 34-85-tel volt 40% WR-em, 43-mal meg 58%. Ezek miatt sem értem a T-43 hater-eket, én inkább a 175mm pen-nel folyton T10-be kerülő T-44-emet nem szerettem.
Amúgymeg annyira nem rossz tankok hogy bárkinek eszébe jusson a játék legjobb tankjai közé tartozó T-54-hez és Object 140-hez nem eljutni.Xiaomi Poco F6 12/512GB Black || TCL 55C805 QD-MiniLED TV
-
h1mpi
félisten
válasz Departed #29240 üzenetére
Nekem a T34-85-el a statom nem rossz (68% WR és 2010-es WN8), csak nem szeretek vele játszani. A 175 pen az egy kis szerencsével elég sok mindenre az SP-vel is belövök sok tankot gold nélkül is.
(#29238) MinionFlasH: a St. Emilt semmi nem veri Ahhoz képest a KV4 is egy nyugis délutáni pecázás feeiling
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
diegho
nagyúr
Nos volt itt az emberke. Azt mondta semmi akadálya, olyan sebességű netet tud adni, amilyent akarok. Most jöhet az alkudozás egy 10/8 körüli netre, szerintem az elég lesz. Valaki streamelt már?
-
grizlisandor
veterán
válasz diegho #29242 üzenetére
Saját tapasztalatból nem tudom, de az egyik általam követett streamernél volt egy oldal, a streameléssel kapcsolatos dolgokkal foglalkozik. Az meg tudom osztani, ki is kerestem neked(katt).
-
diegho
nagyúr
válasz diegho #29242 üzenetére
Olvasgattam kicsit. Azt mondják 3 mbit-et is be lehet lőni nézhető minőségre, de 5-el már tökéletesen mennie kellene. A legjobb az egészben az, hogy van 24/5-ös csomag 6000-ért havonta. Elég lehet ez nekem?
grizlisandor köszi. Én is hasonlót olvasok, csak angol oldalakon. Tehát a 24/5 már jó. A másik kérdés pedig az, hogy az 1680x1050-es játékból, ami 16:10, hogyan lesz 720p, ami 16:9. Nekem is ekkorába kell játszanom, vagy van lehetőség a konvertálásra? Úgy gondolom egy 720p high quality már elég lenne. Ha ez így mehet, akkor lesz streamelés, még az is lehet, hogy 3-4 nyelven, majd meglátjuk mekkora potenciál van ebben.
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
válasz Simi37 #29245 üzenetére
Semmibe nem telik iderakni egy HD felbontású panel-t, ha nem megoldható a konvertálás, de tuti megoldható. Youtube-ra is úgy tettem fel őket, simán konvertáltam, csak alul-felül volt egy kis fekete csík, de amúgy a TV-t is tudom használni erre, az 16:9-es és le tudom butítani HD-ra.
Írtam az ügyfélszolgálatnak, hogy garantált 5Mbit feltöltést, 10Mbit letöltés mellett mennyiért tudnak biztosítani. Meglátjuk mit írnak. Kamera biztosan nem lesz, arra ne is számítson senki, mert éppen házátalakítás előtt vagyunk (várjuk az új szocpol-t, mint a messiást, mert kicsit el lett cseszve a hát belső elrendezése és kellene még szoba) és a gép kicsit hülye helyen van. Mindenesetre van remény arra, hogy lesz valami a streamelésből.
[ Szerkesztve ]
-
szallasi007
őstag
válasz diegho #29246 üzenetére
Azt nem tudom tudod e de a streamerek meg nem full screenbe streamelnek hanem ablak módban tehát úgy neked is mehetne 16:9-be viszont a sok troll miatt ajánlott két monitor vagy három. Egyikén játszol, a másikon nézed mondjuk a streamet így látod mit lát a néző a harmadikon meg magát az adminisztratív oldalt kezeled, már ha megoldható
Ön topikban keresd meg rudit ő streamel két naponta, szerintem segít ha van kérdésed a hogyan működikkel kapcsolatban
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
válasz Gyuri27 #29247 üzenetére
Anélkül semmi értelme nem lenne. Természetesen mindent mondani fogok, ha összejön. Azt, hogy miért oda megyek, miért arra lövök, miért rontottam el, miért rontotta el más, mindent.
szallasi007 a több monitor nem gond, igaz csak egy van most, de nem tétel, meg van laptop, amin mehet a stream.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Noctua NF-A14 INDUSTRIALPPC-2000
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X201 - i7-620M I 6GB I 128SSD I 12,1" I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L440 - i5-4200M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Pokémon Crystal játékot keresek 35-40 ezer között!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- MAPED ErgoLogic kézi nagyító eladó! Bontatlan Csomagolás!
- Eladó Gigabyte 1050 Ti 4GB!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest