Új hozzászólás Aktív témák

  • lacibacsi

    addikt

    válasz jozefgucci1 #25635 üzenetére

    Bocsánat, de ki mondta, hogy nem élvezem, vagy azt, hogy nem megy? Miből szűrted le ezeket az információkat? Csak én nem azt csinálom, mint itt sokan (szerencsére nem mindenki), hogy ha folyamatosan rosszat dob az MM, akkor felállok, uninstallálok, szidom Serb anyukáját, hanem megyek olyan szinten, ahol nagyobb eséllyel tudom aprítani az ellent.

    Sajnos a T7-es tankjaimat már nem adom el, már csak azért sem, mert azokkal sikerül igazán felfelé tornásznom magam a ranglétrán. SU-152, IS, SU-14-1, T-43, T25/2... Mind-mind igen kezes jószág amikkel 50% feletti WR-t tudok produkálni és a csata szintű WN8 is inkább kékes-lilás, mint citrom- vagy narancssárga. Kell is a jó eredmény, mert hát az első 3000 csata csak a tanulásra volt jó, az azóta eltelt 1500-ban kezdtem magamhoz térni. Az utolsó 1000 csatára már 1250 a WN8-am, ezért azt gondolom, hogy nem vagyok teljesen reménytelen és valamennyire megy is a játék.

    De mondok még valamit: ha itt most megállna a WN8 fejlődésem, akkor sem izgatna a dolog. Öreg vagyok én már ahhoz, hogy ilyen epenis növelő dolgokon éljek... (Bár összefüggésben van a WN8-cal, de) sokkal jobban izgatnak olyan dolgok, hogy minden tankomat elitre fejlesszem, vagy hogy mindegyikre összeszedjek egy tank ászt és lehetőleg legalább egy kiválósági jelet fessenek a tankom csövére.

    Szóval köszönöm a tanácsot, de most nem fogadom meg. A nagyokkal (Tier VII) megyek tovább előre és biztos vagyok benne, hogy a kicsikkel (MS-1, T1, T-46, M8A1, Pz.Sfl.ICc, stb.) és a kicsivel nagyobbakkal (KV-1S, Chafee, Stug III G, stb) is sokáig fogok játszani.

    Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

Új hozzászólás Aktív témák