Új hozzászólás Aktív témák

  • Iron Funeral

    őstag

    válasz Angel1981 #96155 üzenetére

    Heh... nerf után pár meccsel egy jó 500-at zuhant az átlagsebzésem vele. Motor? Kiherélve. Páncél? Kiherélve? Löveg? Azelőtt is szar volt... Konkrétan azért hajtott bele az ember mások arcába (és ezért tűnt különösen OP-nek a tank, amellett hogy akár frusztráló és megalázó volt az ellennek) mert a löveg nem volt hajlandó eltalálni dolgokat 100-150 méternél távolabb. Általában egy lövés mindig ment a levesbe a tárból, viszont ha közvetlen közelről lőttél akkor értelem szerűen megszűnt ez a probléma.
    Most van egy közepes mobilitása (gynegébb soft statok+nehezebb mint a kistesó), totál használhatatlan páncél (gyakorlatilag mindenhol átlövik ami nem a homlokpáncélja); kupola/pöröly 100-180mm effektív páncélzat, ha mellé lőnek akkor overmatchelik a tetejét, forgatni meg megint csak nem lehet az overmatch miatt... haspáncél megint ~200mm vagy kevesebb. Emellé társul a legkevesebb HP és egy atomgyenge autoloader (5s drum delay, ennyi idő alatt egy T57 majdnem kitáraz LoL), ami magával hozza azt is, hogy a löveg többi része is gyenge, ganyé soft statokkal és célzásidővel.

    Ezért ne álljon neki kifejleszteni senki, különösen, hogy a tier VIII-as önmagában annyira rossz, hogy majdnem abbahagytam az egészet anno. Az ARL V39-en legalább hamar túl van az ember.

    Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/

Új hozzászólás Aktív témák