Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz lacibacsi #81807 üzenetére

    A [link] Wiki szerint tier limites, maximum tier 4 ellen mehetne a tank, ha találkoztál tier5-el, akkor ezt módosították valamikor vagy szakaszban mentél nagyobb vagy másik nem tier limites tankkal.

    A wiki négy modult ajánl: ventillátor, célzásgyorsító, álcaháló és repeszpáncél. Az első három egyértelműen jó, a repeszpáncél kérdés lehet, viszont kis tierben nagyon gyakoriak a legénység sérülések és az ellen véd valamennyit. Jártam már úgy tier3 tankkal, hogy mindegyik legényt kilőtték a mocsok pz1c-k és ahogy írod álcaháló nem érdekel, akkor viszont mehet rá a páncél.

    A látótáv növelés jöhet még szóba, de ha futkosni szeretsz, akkor a binocular (kétágú) nem jöhet szóba, mert az csak megállás után 3 másodperccel lesz aktív. A másikkal, az optikával meg az a baj, hogy ilyen kicsi alap látótávú tankon nem igazán segít, bár ad +10%, de ha kicsi az alap látótáv, akkor nem igazán fog segíteni. Ha nagyon úgy érzed, hogy láthatatlan tankok lőnek, akkor érdemes valamelyiket feltenni és talán meglátod őket.

    Én pl a t-25-n, aminek borzalmas a látótávja bevállaltam azt, hogy inkább megállok 3 másodpercre, mert úgy van esélyem meglátni az ellenfelet, de ezt neked kell átgondolnod.

    Ha nem kell a látótáv növelés, akkor meg felrakod a 3 ajánlott modult: venti (ez egyébként valami minimálisat segít a látótávon is), célzásgyorsító és páncél.

    Ha a páncél sem érdekel, akkor meg tegyél rá szerszámkészletet, azzal sokkal gyorsabb a lánc megjavítása.

    Nagyjából ezek a lehetőségek ezzel a tankkal.

Új hozzászólás Aktív témák