- OpenWRT topic
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Proxmox VE
- Microsoft Excel topic
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- ASUS routerek
-
IT café
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drenadar
veterán
ööö... mi biztos egy játékkal játszunk? Vagy csak noob az aki nem tudja hogy szerinted mely tankok ezek? Jó az utolsó oké, bár az is lehet ennyi erővel bármelyik francia tank...
szal sok sikert a duplázgatáshoz...
A másik meg... tudod ... itt a topicban mindig azt mondjuk: amiről nincs replay, az meg sem történt...
[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
válasz Drenadar #72551 üzenetére
Ezek nevek, nem tankok..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
mtade
aktív tag
-
Bingisz
addikt
PvE Ensk: [link]
2*2 km. Meg kell tartani a várost 30 percen keresztül. Jó lesz ez, de remélem egybe rakják a historical battlevel, hogy csak korhű cucckat lehessen majd vinni, meg a botok is azok legyenek.
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
jano_77
nagyúr
-
-
h1mpi
félisten
Azért a WG-nek el kellene gondolkoznia ezen a DW2-en, hogy mit akartak vele. Szitu: Matilda T4-es med ugye szembe áll, nem tudom még megsebesíteni se (goldal). Majd forog és még mindig nem. Majd kilő, mert leláncol. Kedves WG, nehogy már egy Heavy tank goldal ne tudjon kilőni egy medet, még ha a Matilda is.
Gyorsan kivenni ezt a sz*rt a játékból vagy csúnyán buffolni....[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
h1mpi
félisten
válasz Tuco Ramirez #72569 üzenetére
Elegem lett free xp-vel átugrom... Ezt nem bírom idegileg...
-
wigo70
tag
válasz [//Re@per//] #72533 üzenetére
az nem lehet,hogy a winfos frissít? mivel új a lapos,friss telepítés...ilyenkor pár megát letölt
-
h1mpi
félisten
válasz Tuco Ramirez #72571 üzenetére
Még nem találkoztam ennyire rosszal De biztos van még rendesen...
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
az normális hogy ezt művelem a tigrissel?:
19 csata, 74% WR, 1020 átlag xp, 3,1 K/D ratio, meg a sebzés már most magasabb mint a tiger p-vel majd 200 csata alatt, pedig ebből a 19 csatából csak kb. a harmada volt a legnagyobb ágyúval.
ennyire jó ez a gép?[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Warton
őstag
válasz KisApám #72544 üzenetére
Egy ideig én is gondolkodtam, hogy milyen menő lenne egy ilyen tank. De győzött a józan ész és nem fogom megvenni. Okok:
*száraz adatok alapján szvsz a már meglévő Pz4S-em jobb tank mint ez. Jobb pen, nagyobb dmg, erősebb páncél, cserébe egy hangyányit lassabb mint a Fury.
*már van két prém amcsi közepes tankom nem hiszem, hogy egy harmadikra lenne szükségem.A Fury-nak ilyen adatokkal lehet, hogy kedvezményes MM-et kellett volna kapnia mint a TOG-nak: 6-7.
Kompromisszummentes linux gaming.
-
Bad Pritt
félisten
válasz Tuco Ramirez #72580 üzenetére
48 helyett 42-vel megy. Aki játszott mondjuk Pershinggel és Centurionnal az érzi, mit is jelent ez a hangyányi különbség.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
KaLeun
senior tag
Aki esetleg az A-44-ben gondolkodik annak javaslom nézze meg cleverland bemutató videóját. A tank valóban ennyire sérülékeny, a lánccal együtt szinte mindig megy egy modul vagy legénységi tag is. Nem hittem, hogy létezik olyan tank amiből még a Type 62-nél is többször kilövik a motort és talán nem túlzok, ha azt mondom, hogy a lánctalp hitboxa az egész tankot beborítja.
Szerintem 100% javító skill nélkül nem is érdemes elkezdeni és a Cyclone Filter vagy Toolbox kötelező kellék. Egyik utolsó csatám: 1. track, 2. loader, 3. loader+track, 4. ammorack, 5. track+engine, 6. track+radioman, 7. track+engine.
Akinek a normál 3˙ (WZ-120, T-34-3) függőleges kitéríthetőséggel rendelkező tankok nehezek az neki se álljon.
Cila
-
scyllarus
veterán
válasz Djuree #72575 üzenetére
A Tiger nagyságrendekkel jobb a P-nél. Megvan a mai napig, a P-t már vagy 3x adtam el, egyszerűen annyival rosszabb, hogy nincs idegrendszerem hozzá. Fordított sorrendben kellett volna kipróbálnom őket...
HáGé: ne is mondd a Churchill VII-et.. Azt is feladtam, majd most a TOG-ban húzok hozzá legénységet, utána újra megpróbálom, hátha kevésbé fog fájni.
[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz Bad Pritt #72581 üzenetére
A végsebesség még messze nem mond el mindent egy tank mozgékonyságáról. A gyorsulás, talajellenállás, fordulékonyság legalább annyit számít. De nem akarok látatlanban ítéletet mondani a Furyről, mivel nincs meg. Nem is lesz, mert van E8-asom (ami szerintem egy nagyon jó gép) és a kretdithozamon kívül nem látok nagy különbséget a kettő közt.
WoT ID: Tuco_Ramirez74 SC2 ID: Peter 1714
-
scyllarus
veterán
válasz [HUN]Dani #72585 üzenetére
Ebben igazad lehet. Én a buff előtt eladtam a Tigert, amikor hallottam, hogy javulni fog, felmentem a tesztszeróra, kipróbáltam az "új" Tigert, akkor lett a kedvencem. Gyorsan visszavettem, és csak a patch után mentem vele. A P-t viszont utána próbáltam csak, sajnos.
[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Enzolord
addikt
válasz Tomi0703 #72567 üzenetére
Akkor megint lett ászom? Hihhhhetetlen jó vagyok..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
h1mpi
félisten
Olyannal találkoztatok, hogy nem tudom eladni a tankot (DW2). Szokás szerint beírom az árát, rámegyek az elad-ra, kiugrik a garázsba és ott a tank még mindig. Nem tudok szabadulni ettől a szánalomtólBarakk probléma volt ,de nem írt ki semmit...
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
-
scyllarus
veterán
válasz PR0JECTNR56 #72591 üzenetére
Ha jól rémlik, a második med ággal jött, az új 6-os VK-k-Indien-Leo társaságában.
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
Majdnem
(#72595) Akcok94: Wotstats.org
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Angel1981
veterán
válasz PR0JECTNR56 #72591 üzenetére
Valami 8.8 vagy 8.9 rémlik nekem.
-
jano_77
nagyúr
Fejlesztői Hírcsokor 103:
"SerB megerősíti hogy a VK4502B-t leváltja a Maus prototípus. A hátsótornyos tank vagy prémium tank lesz vagy alternatív tank test lesz a VK4501A-nak." - Eltűnik a VK B(éla)!?"Az új mozgási fizikával jönnek a fejreálló tankok." - erre nagy szükség van!
"Tesznek lépéseket a troll szakasz ellen." - ennek már éppen ideje lenne!
"Storm azt mondja nerfelni kell a T67-et." - NEM kell! Ne tegyenek már tönkre minden jó tankot, mert sokan sírnak! Fejlesszék ki és játszanak vele.
"A fejlesztők elismerik hogy negatívak a visszajelzések az új hangokról. Viszont nem tudják hogy ez azért van e mert akinek tetszik azok hallgatnak és azok kiknek nem pedig sírnak." - Nyilván azért van a sok sírás, mert annyira trágya a hangok minősége! IDIOT WG
"Havok még idén? "Lehetséges de nem garantálom"" - miért nem lepődöm már meg ezen?!?
"IS-6 átütés buff nincs tervben." - pedig ráférne!
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- Apple notebookok
- Milyen légkondit a lakásba?
- OpenWRT topic
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- Kés topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok