Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz KaLeun #67323 üzenetére

    Statot húzni akkor inkább amx12t, sajnálni fogom, mert szeretek vele menni, élvezetesek a csaták, de a nagy amx-el méginkább, úgyhogy azt tartom meg, ennek a legénysége meg megy a lóriba.

    Majd szétröhögtem magam ebben a csatában, a csapatunk paradicsom tiger p-je rárontott az ellen elc-re, de az meg bebújt a csöve alá, nem bírta lőni és az ellen arty kiszedte. Amit ez össze szenvedett, ráadásul próbáltam segíteni, leálltam, direkt nem mozdultam (ami jelentős kockázat volt, de bevállaltam), hogy tudjon helyezkedni, és lőhessem az elc-t de nem, végig takart. Így járt, de persze utána meg nekem ugatott a chat-ben.

    Map: Steppes AMX 12 t 5 475 (x3 minden nap az első csatáért) 41 152
    Csatában elért Achievement Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
    Legénységi XP: 5 475 Javitások: 4 360 Lőszer: 2 071
    Teljes: 34 721 WN8: 9 850 (100)

    Egyébként megtaláltam a játék über stat húzó tankját, az M7-t, mert a light küldetés miatt nekiálltam a T71 iránynak. Én is meglepődtem amúgy, mert rossz a híre az M7-nek, de annyira azért nem rossz az a tank.

    Az ágyú valamiért emlékeztet a T49-re (annak is vannak problémák az ágyújával és meg kell tanulni jól kezelni, de persze sokkal jobb minden tekintetben). Tegnap 3 csatám volt vele: 2 ász és egy 1 első osztály. Stabilan lehet vele 4000 felett menni átlagban :Y A kredit szorzója érdekes módon nagyon jó, figyelemre méltó, hogy mennyire adja a kreditet, 10 arany lőszert simán kitermel, általában elég, ha mégsem, akkor így jártam.

    Mondjuk azt meg kell szokni, hogy még az artykat is ajánlatos vele flankelni, mert nem biztos, hogy átüti vagy aranyat neki, de full arannyal nem tudok menni és a 10 darab nagyon szokott kelleni keményebb ellenfelek ellen, pl kv1. Úgyhogy marad a flank legtöbbször. Pont az ágyú gyengesége miatt elég érdekesek a csaták, mert meg kell vele oldani okosan olyan helyzeteket, amiket szinte minden más tank megold erőből.

    Valamiért tetszik az M7, érdekesek vele a csaták. A kredit szorzója nagyon jó, ha nem kell aranyat sokat használni, akkor döbbenetesen jól hozza és mindez mellé egy elég kellemes stat tank is, nagyon csúnyán alul értékelt vagy csak ne tudnak vele játszani a zemberek.

Új hozzászólás Aktív témák