-
IT café
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vv5204
senior tag
Nálam 1 napja nem megy a teszt szerver. Nem sorbaállás miatt, hanem
egyszerűen csak nem lehet elérni, belépni.
Másnál is ez a helyzet?? -
törölt tag
Velem sokszor előfordult már, épp ezért teszek mindenre csigaszemet, mert sokszor észre se veszem, hogy mennyit spottolok, csak a csata végi összesítőn csodálkozom.
Az Auto telescope mod még a pakolászás terhét is leveszi rólam.A legmókásabb az volt, amikor BP-vel leláncoltak. majd amikor bekapcsolt a csigaszem, 6-8 tankot villantottam fel a csapatnak. 6000 fölötti spotot gyűjtöttem be.
[ Szerkesztve ]
-
jagada
addikt
válasz #43783936 #67756 üzenetére
Nekem az Auto telescope mod nem szedi le a cuccokat a csata végeztével csak ha sértetlenül vészelem át, halál esetén, vagy ha jól szétlőnek fennamaradnak a tankon a cuccok. Ez így normálos, vagy keressek belőle másik verziót?
A cuccok berakásának sorrendjén lehet valahol változtatni, mert mondjuk az egyik tankon van töltésgyorsító és ott már csak két szabad slot marad és nem azt rakja be amit én preferálnék.[ Szerkesztve ]
Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
ddt500hu
veterán
Ez azért van mert nem rögtön villan fel. Ne azt nézd mikor villan hanem a csata után mennyit spottoltál.
Szinte minden tankomon van. A legjobb amikor KV4-el top tier vagyok Karelia támadás módban. Középen megindulok előre oldalról csak láncolnak, szemből messziről nem ütnek át én meg 4-5000 spotdmg szedek össze.
Ezt meg IS8-al csináltam ugyan ott: [link]
De egyébként ha a +25% látótáv nem ér semmit akkor mit raksz a tankodra? -
tank1
tag
válasz #43783936 #67756 üzenetére
Örülök, hogy másnál működik. Nekem nem volt szerencsém. Mindig figyeltem, hogy bekapcsoláskor villan-e fel célpont.
Ha nem rögtön villan fel, akkor mikor? Azonnal fel kell tűnnie, ha a látótávon belül van. A sok spot damage lehet meglenne nélküle is.
A tankokra ventit, töltésgyorsítót, célzásgyorsítót, álcahálót szoktam tenni. Attól függ, mire használható.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz jagada #67757 üzenetére
Szedd le a legújabbat belőle, az már rendben működik.
Csak az okozhat zavart, ha egy csigaszemed van, és az még bent van a csatába, mert akkor nincs mit feltennie a következő tankra.
Van egy szöveges konfig fájl hozzá, amiben be tudod állítani, hogy kategória (med, heavy stb) szerint sorrendben mit pakoljon fel a járművekre.
Persze ha csak egy hely van az adott vason, akkor csak az elsőt fogja feltenni. -
Tuco Ramirez
őstag
álcafestésre illetve legénységi átképzésre vagy skill resetre várható akció mostanában?
WoT ID: Tuco_Ramirez74 SC2 ID: Peter 1714
-
LK
addikt
válasz Tuco Ramirez #67761 üzenetére
Most a hétvégén lesznek.
Egyik előző témához:
Amúgy a venti ha icipicit segít mindenben ,az sokszor elég lehet,mert számtalanszor fél-egy másodpercen múlik,hogy kilőnek -e vagy sem,betöltesz e vagy sem.[ Szerkesztve ]
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
ddt500hu
veterán
Tizedekkel kapcsolatban én úgy gondolom, hogy pont annyit segít amennyit kell csak nem két lövés között kell nézni hanem hosszútávon. Ha csatánként csak 1 lövéssel tudsz többet leadni az 500 csata alatt már + 200 000dmg. (400-as sebzéssel).
Hányszor van amikor buff/nerf esetén alig változtatnak egy tankon és még is tönkre teszik vagy op-t csinálnak belőle? És most nem a Béla féle buffra gondolok. -
Diarmand
senior tag
válasz ddt500hu #67765 üzenetére
Már nem azért, de ez így kicsit a mese kategória. Nem azon a 0,2 tizeden fog múlni, hogy hosszútávon mennyit sebzel, elhiheted Lőhetsz te ezzel a hangyabokányi értékkel gyorsabban, de ha mellélősz, mert nem célzol jól, vagy nem adja az RNG, akkor mi van, miről beszélünk? A kijelentésed kicsit értelmetlen.
-
LK
addikt
Diarmand írta: "Nézd, én pontosan tudom, hogy min mennyit javít, mivel megnéztük." Megkérjük a kollégát,hogy öntsön tiszta vizet a pohárba Szerintem sokan kíváncsiak lennénk rá,hogy a BIA és a venti számszerűsítve mennyit dob töltésidőben,javításban,sebzésben,egyebekben. A mérés módja sem közömbös,a teszt pontosságát illetően.
( Az sem mindegy 15 vagy 5 seces töltésidőt rövidíti le 0.2 seccel.
Amúgy 5seces töltésidő 5%-a pont 0.25 sec )[ Szerkesztve ]
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
LK
addikt
válasz Tuco Ramirez #67770 üzenetére
Aug. vége felé tették fel a várható szeptemberi akciókat a wotinfó-n.
-
csapee
őstag
-
Diarmand
senior tag
Nézd, nem tudom mit pörögsz ennyire a témán. Most van tesztszerver, lehet keresni embereket és lehet menni tesztelni a felesleges szájtépés helyett. Mi megcsináltuk, tudom, hogy miről beszélek, kétlem, hogy lenne itt a fórumon más ember aki ugyanígy megnézte volna, hogy pontosan milyen szinten húzza meg a tankot a BiA.
De ha van egy kis időd, akkor menj és nézz körül a google-ben , rengeteg fórumon írják, hogy ~2,3% bónuszt ad. Kb harmadjára írom le, hogy mennyi bónuszt ad.
Ezt meg ugye nem gondolod komolyan "Az sem mindegy 15 vagy 5 seces töltésidőt rövidíti le 0.2 seccel."
Változó értékből adott százalékot levonva, ugyanazt a mínuszt kapod? Matematika ötödik osztály[ Szerkesztve ]
-
csaba17
senior tag
ma szünet van a suliban vagy mi?
2 győzelem 13 csatából.
lehet feladom a type62es küldit, ezt így nem lehet... -
Diarmand
senior tag
A Superpershing töltése skilles legényekkel, Rammerrel 7,07. Ha kapnak BiA-t, ez lemegy 6,92-re. A százalékváltozás 2,2-2,3%.
A Centurion 1 töltése ugyanúgy, 6,904. BiA-val lemegy 6,752-re. Különbség? ~2,2%.Van egy oldal, ahol ezeket lehet látni is, nézd meg hasznos. Mikor teszteltünk, akkor még nem ismertük az oldalt. Nemzetnél kiválaszt a gép, majd bal oldalt a számológép és lehet nézni az értékeket.
-
LK
addikt
válasz Diarmand #67773 üzenetére
Megnéztem a hozzászólásomat,hogy mivel bosszanthattalak fel,de nem jöttem rá. Köszönöm ,hogy én gyökér retardált megszólíthattalak,és válaszoltál Bocs hogy felzaklattalak felesleges kérdéseimmelKöszönöm,hogy értelmes választ is adtál,hálás vagyok érte.
Hasznos az a honlap is thx[ Szerkesztve ]
-
Diarmand
senior tag
Az bosszantott fel egy kicsit, hogy fentebb már leírtam a választ a kérdésedre, hogy min mennyit dob, ott a kis százalékérték, mégis megkérdezted megint. Azt meg nem kérheted, hogy minden egyes tankra számoljam ki a változásokat Arra ott a honlap Érdemes böngészni, hogy mire mit érdemes felrakni. Szívesen!
-
Enzolord
addikt
válasz Cseri0058 #67785 üzenetére
Nem a Zwack-ban vagy?
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Cseri0058
őstag
igen a zwack ban vagyok. történt valami vagy mi?
-
-
szbalogh
addikt
válasz Diarmand #67778 üzenetére
Szerintem a BIA az egyik legértelmesebb skill. A csata alatt végig használod bármit csinálsz. És igen, sokszor bizony azon az egytized másodpercen múlik... Én akkor váltom le a skilleket ha a harmadik elérte a 45%-ot és elsőnek bekerül a BIA. Addig javítás/álca, célzásjavítók, lámpa mennek.
Nick: HE_Storm
-
szbalogh
addikt
- the system automatically detects rigged battle based on certain criteria (which are unknown, but likely involve battles of a full team versus incomplete team, 15:0 wins, one team not doing any damage and such)
- clan leader and his deputies recieve a warning email, in which the support asks them to submit the replay of the suspicious battle
- if they do not react on the email, they get banned
- if they STILL don’t react on the email, the entire clan gets banned (this is the part when most of the clan detects something is kinda wrong, there apparently is also very little delay between the last two steps).Ezek alapján biztosan kaptatok mailt...
Nick: HE_Storm
-
Bingisz
addikt
válasz Cseri0058 #67793 üzenetére
Jöhetsz vissza, csak kellett a hely a tomato accocnak, mert csak azokkal tudtuk folytatni a kampányt.
(#67794) szbalogh:
Nem kaptunk. Se a commanderünk, se a deputyaink, ez volt a probléma forrása. Most ott tartanak, hogy beismerték a hibájukat, de sajnos már nem tehetnek semmit blablabla....[ Szerkesztve ]
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
Chris0321
addikt
Akkor valamit rosszul néztél vagy nem volt senki aki felvillanhatott volna. Egy 400 méteres látótávot megnövel 500 méteresre ez neked semmi? Nem egyszer tapasztaltam azt, hogy én derítettem fel vagy kaptam spot damaget olyan tank sebzése után amire nem is emlékeztem, hogy láttam a csata közben. Megállsz, vársz pár másodpercet és jelzi mikor bekapcsol a periszkóp olyankor ha van valami a látómezőben meg is jelenik. Nem tudom, hogy nem lehet észrevenni de biztos van ezzel így más is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest