Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz Bad Pritt #62421 üzenetére

    Azért valahol durva, hogy epic medált úgy lehet csak leginkább szerezni, ha a csapatomat kiirtja az ellenség előbb.

    Az a bajom, hogy megküzd az ellenséggel az ember, mert akármennyire is tomátók, azért ha felspotolnak, akkor meg tudnak lőni, főleg ha körbevesznek, mint az edda dalban a rosszak.

    A csapatom egy része (néha nagy része) meg békés kérődzéssel figyeli ezt, mert tudják, hogy veszélyes, esetleg lopkodják a fraget vagy messziről csipegetnek.

    Aztán, amikor már érezhető fölénybe kerülünk, megjön a nagy bátorságuk és olyankor jönnek előre meg kezdenek foglalni nagy bátran, amikor már nem lenne rájuk semmi szükség, a foglalásra meg végképpen. Közben megint lopkodják a frag-et meg csipegetnek, mert közelharcot még ilyenkor sem vállalnak.

    A foglalás is azért genyó dolog, mert valahogy mindig akkor foglalnak, amikor rohadtul semmi szükség rá és amikor fontos lenne, akkor meg nem foglalnak. Esetleg, ha mégis foglalnak, akkor meg a tipikus phaszság, hogy már majdnem befoglal a tank, de akkor megjelenik egy ellenség és neki fontos lövöldözni rá, az nem számít, hogy közben őt kilövik vagy sebzik és resetelik.

    Az utóbbi eset iszonyat idegesítő néha, nettó idiotizmus. pl Amx12t elkezdi lőni a közeledő IS3-t a frontján. Nem kétlem, hogy belőhető, mert a profiknak 144 pen mindenre elég :) (esetleg 202, ha aranyat töltött, bár nem hiszem, hogy arany volt), de azzal ágyúval egy bl9 ellen? Most a páncélzatról ne beszéljünk, mert egy ilyen "profi" a légy gyenge pontját is meglövi mozgás közben, tehát az is3 páncélzata semmit sem ér egy ilyen játékossal szemben :) Fedezékben volt az amx, esélye nem lett volna az is3-nak odérni, de természetesen kilőtte, mint a sz.rt és buktuk a csatát. Ez az eset annyira tipikus, hogy néha már a fejemet fogom vagy ha látom, hogy ilyen kaliberű játékos foglal, akkor szólok neki, hogy üljön a seggén és foglaljon be. Nem szép győzelem, de legalább győzünk.

    Na a lényeg, hogy komoly epic medálokat én úgy látom a legegyszerűbb szerezni, ha szépen hagyod a csapatodat lemészárolni. Ide vezet a sok játékos agyatlan, idióta, gyáva kemper lapító stílusa. Most mondjam azt, hogy már számtalanszor voltam olyan helyzetben, amikor megmenthettem volna a csapattársamat, de helyette inkább csináltam több sebzést és kiszedtem egy másik ellenfelet. Egyszerűen nem érdekel, minek maradjon életben? Spotolni nem fog, különben is vagy 50-100m nagyobb a látótávom, nincs rá szükségem. Az meg, hogy ott les a bokorban tovább számomra semmit nem jelent. Lőni nem tud, de esetleg a fraget meg a sebzést majd ellopná előlem, amikor előre megyek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák