Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    Még egy gondolat a T49-ről. Most, hogy meglett az első skill sor, raktam a lövészre pillanatképet és kicseréltem a célzásgyorsítót optikára. Ha folyamatosan lövök egy ellenfelet, akkor nem kell a célzásgyorsító, mert gyorsabban szűkül, mint ahogy tölte, a torony forgatásánál meg segít majd a pillanatkép. Az optika sokkal hasznosabb, most már mozgás közben is tudok spotolni, 397m a látótáv jelenleg mozgás közben és még tovább javítható bia meg parancsnoki skillel, de az majd valamikor a jövőben, már most is túl brutális a kis dög.

    A legutóbbi csatám vele, most már optikával, töltésgyorsítóval és binoval felszerelve és 215%-os legényekkel. Maradt még olyan 5 lőszerem a végére.

    A kamo továbbra is meglep, bokor mögött vagyok, de nem tartom a 15m-t, mert nincs hely. Másik T49 kb 290-300m-ről nem spotol mialatt én leláncolom és kilövöm. M7 oson középen 310-315m távolságból rálövök és vissza is tolattam, pedig nem kellett volna, nem spotolt. Mondjuk lehet, hogy nem volt 100%-os legénysége egyiknek se, ezt ugye nem tudhatom, de azért ez a kamo valami über brutál és még ennél is jobb lesz, mert két legényen csak most fejlesztem. Nyílt mezőn leállok és kb 300-310m-ről kiszedem a foglaló kör felé osonó stug-ot, senki nem spotol közben. Van hatodik zérzék, optika (és pár sec után a bino is besegít) és 3 sec általában nem elég tier5 környékén, hogy meglőjenek, úgyhogy most már le merek állni a mező közepén is. Komolyan már csak nevetni tudok ezen, ez a tank jó legénységgel valami félelmetes.

    Valamikor biztos megunom ezt a tankot, de túl jó, addiktív.

    Győzelem! Steppes T49
    Szerzett tapasztalat:1 267 Szerzett kredit 29 867
    Csatában elért Achievement Nagy kaliber, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
    Tapasztalat: 1 900 Lőszer: 3 648 Bevétel: 26 219 WN8: 6 621 (100)

    [link]

Új hozzászólás Aktív témák