Új hozzászólás Aktív témák

  • Viktoár

    addikt

    válasz zsolthee #60677 üzenetére

    Az RNG-t meg lehet szokni? :DDD Engem egyre kevésbé foglal le a játék,vagyis nem verem a falba a fejem 1-1- vereség után de az rng-t nem sikerül elfogadnom.Bődületes nagy baromságokra képes főleg a kulcsfontosságú pillanatokban.

    Persze mondogatják itt a fórumtársak hogy a rosszat jobban megjegyzi az ember (bár ezzel nem tudom kit akarnak vígasztalni,talán magukat),de valljuk be azok a "véletlen" sorozatok amik lefutnak egymás után egy-egy nagy szopást eredményezve..... hát enyhén szólva érdekes tud lenni.

    Előbb steppes-en a t34-85-ünk harcol az ellenséges kv1-el Én szintén kv1-el megkerülöm őket és hátulról 2-t belelövök,mit ad isten (RNG!) mindkettő no damage,mire ő rám fordul és fordulatból sebezni tud úgy hogy a tornyomat ki is lőtte.Ekkor megjelenik egy stug is mellette,ő is meglő egyszer viszont nem tudok ráfordulni normálisan mert torony forgás nuku.Nagy nehezen a testtel ráfordulok és lövök,de mit történik.... no damage. Ekkor már tudtam hogy ez a csata szopó lesz.Megjavult a torony,stugot kilőttem,kv1 halott addigra.Megyek tovább,nashorn-t oldalról felspotolom,megállás,célzás......nashorn elindul előre és el is tűnik.Hm..... oké megyek tovább,6. érzék jelez,arl44 felspotolt.Ráfordulok de mire céloznék a nashorn kilő.

    "Véletlenül" lepattantam mindenről,időt és hp-t veszítve.Ha ezt eljátsza 3-4 tankkal meg is van a bukó csata.Ilyenkor beírom közös chatbe hogy RNG Win. :D

    Üdv:Viktor

Új hozzászólás Aktív témák