Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz Tiszteletes #5904 üzenetére

    Nekem holnap jár le a havi prém előfizetés és semmi változást nem vettem észre a sorsolt ellenfelekben ezalatt az idő alatt.

    Mindig nézem az xvm alapú esélyeket és nagyjából ugyanaz a szórás, mindegy hogy prém vagy nem. Amúgy bejönnek, ha látom, hogy 60%-nál nagyobb a nyerési esély, akkor nyomulok előre én is, hogy legyen legalább sebzésem, annyira hamar hullanak az ellenfelek, fordítva meg próbálok nagyon óvatosan játszani, kevés hp veszteni az elején, ha sikerül és volt már, hogy 30% nyerési esélyről nyertünk, de tény, hogy nem gyakori.

    Egyszóval nem hiszem ezt, nincs a prémnek hatása a sorsolt meccsekre, sőt tovább megyek:
    Most, prém előfizetéssel és prém meg nem prém tier8-as tankokkal simán berak 5 nagy artyhoz a sand river pályán (meg hasonló teljesen nyilt pályákat is mondhatok, ugyanez a helyzet, csak a sivatagban még lassabb a forgás és mozgás), ami egy lassú nehéz tanknak a halálos ítélet gyakorlatilag. Mondjuk ez tartom inkább aljas dolognak, hogy nem tudok semit csinálni, ha nekimegyek az ellenfélnek, akkor ott durrognak közöttünk az arty lövedékek, pár percnél tovább nem húzza senki, csak a tényleg gyors tankok. Utána meg fizesd a drága javítást úgy, hogy alig tudtál sebezni. Na prém nélkül az ilyen meccsek nettó veszteségesek és jelzem neked, hogy prém előfizetéssel, prém 8-as tankkal nagyon sokszor berak ilyen meccsre. Próbálok hátul maradni a T34-el, de még az is3 is bajban van ilyen meccseken, de pl egy T71 scoutnak 400m az alap látótávolsága, amit meg szoktak fejelni látcsővel, ventillátorral, meg a parancsnoknak recon, a rádiósnak situational awareness, illetve BIA (saccra ez már közel 500m, ráadásul ez mozgás közben van neki), aztán szevasz, bújj el előle... esélytelen

    Na az ilyen meccsek miatt kell tier 8-tól a prém, különben veszteséges maradna az ember, mert túl sok az ilyen meccs, tele artyval, amik szétlövik az embert, ha próbál valamit csinálni. Akkor van élvezetes és jó játék, ha 1 max 2 arty van. Tier7-ig szerintem meg lehet lenni egyébként prém nélkül is, kivéve a tiger-t, azzal én nem tudok pluszban maradni.

Új hozzászólás Aktív témák