Új hozzászólás Aktív témák

  • sebijani1982

    senior tag

    válasz Viktoár #51429 üzenetére

    Teljesen rendben van a dolog. A ruszki tankok hajlamosak teljesen beszűkült célkereszt mellett is "mellét" lőni.
    Írod, hogy rád fordult a 3-ik lövés után. Onnantól kezdve 99%, hogy hintáztatta a tankot. A játék célkeresztje sajnos olyan, ha bemozdul a célpont akkor újra kiszámolja, hogy hova fog lőni. Ha nem is esik szét a célkereszt, attól még máshova számolhatja a közepét.

    Ez nagyon jól látható akkor, amikor olyan helyre lősz ahol "nincs semmi". Olyankor a legközelebbi fix pontra ejti a célkeresztet, lövéskor viszont megpróbál oda lőni, ahova mutatsz.

    A kupola pedig nem minden centijében weakspot az AT-8-on, lehet egy kicsit lejjebb ment a lövés ami még a grafikán a weakspot lenne, viszont ott már a vastag páncél van. Tudom, mert volt AT-8-am, jelenleg AT-7-t hajtok. Nem csak a kupolát lehet lőni, hanem a géppuskafészket az oldalán.

    De ahogy a többiek is mondták az AT-8-at csak egy másik AT-8 nem kerül körbe. KV-1-el simán körbekerülhetted volna. Főleg ha lősz neki egy lánctalpat.
    Amúgy ha nem viszi át a normál, akkor tölts be repesz romboló lövedéket. az aprókat de csipeget belőle.

    "Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."

Új hozzászólás Aktív témák