Új hozzászólás Aktív témák

  • Urshini

    tag

    Pár tapasztalat a tesztről.

    - Mentem 2 csatát az én legjobban szeretett Chaffee-val. A tankon a változások nem tetszenek, a görgökre a WG ráhúzott egy 16 szög alakú plusz réteget ami igénytelenül látszik a garázsban, gusztustalanul néz ki, és baromira megnő tőle a gépigény. Csatában az ember nem ezt figyeli, (ez a 16 szög imitálja a görgő forgását) nem tünik föl.
    - A tank újraballanszolása még mindig nem történt meg. Ezért az eddig megszokott módon ajánlott használni.
    - Nekem az sem tetszik, hogy grafikailag elvették a tanktól az M24 Bulldog tornyot, mert a Chaffee azzal Chaffee. A jelenleg használt toronnyal a tank T24, ezzel a WG természetesen nem tőrődik, mint nagyon sok más dologgal ami fontos lenne.

    Battle1 Battle1
    Battle2 Battle2

    - Artynál ismét nerfet tapasztaltam, én az amerikai ágat használom kizárólag. Előző verziónál lőszer robbanási sugár plusz a lövés szögét nerfelték, a mostani tesztnél motorerő és végsebesség nerfet tapasztaltam. Ezen felűl még jobban egyre többször köze nincs a lövedék érkezési helyének a célzási helytől, ezen a téren is nerf szagú a dolog.

    - Nézegettem a garázsban med és heavy tankokat. Ezeknél is a plusz rétegek felvitelét tapasztaltam ami gusztustalan. Kör alakú görgökre sokszogöt felvinni ami a forgást imitálja... nem is értem.

    - Még mentem egy csatát az M18 Hellcat-el. Változást nem igazán tapasztaltam rajta. És még mindíg úgy gondolom, hogy emiatt a tank miatt nincs értelme az E-25-nek, mert ez minden szempontból jobb nála.

    - A score ablak bugos. Minden tanknál amit meglőtél csak 1 átütést jelez, akkor is ha az valójában több is volt. Úgy vettem észre, hogy a spot sebzések sem kerülnek föl rá, de ebben nem vagyok biztos.

    [ Szerkesztve ]

    "ha van egy ájfónod akkor megütöd azt a szintet amitől te jó vagy" "-10 óra várakozás után mennyiért adnád el a kézhezvett ájfónodat? -készülék ára +50 ezer! -+50 ezer?! -Owh... igazad van az nem túl jó órabér, akko' +200!"

Új hozzászólás Aktív témák