Új hozzászólás Aktív témák

  • Kakumix

    senior tag

    válasz #95904256 #36767 üzenetére

    Én ugyanígy szívok, csak T6-tal a T8 ellen. Most néztem, hogy 42 csatát mentem és 7db volt T6 3db T7 a többi T8. Utolsó 9 csatámból 5x egy lövéseztek + a Churchill VII-em kétszer kigyújtották egy csatában, két lövésből. Szerintem ma már vagy 10x lőttek ki egy lövéssel full hp-ról.

    Egyszerűen nem tudok mit csinálni, mert minden rosszul sül el. El Halufon lemegyek spotolni, 3-as szakasz jön velem szembe és darálják le a Hellcatem mozgás közben, már csak a füstölgő roncs állt meg. Másik csata ugyanott, kimegyek a szélére a szikla mögé, nézelődök majd azt látom, hogy a csapatomból egyedül maradtam még az arty is elment A2 felé. Megdöbbenésemből arra ébredek, hogy egy ELC AMX tűnik fel a kő mögött, ami mögött vagyok. Jó szórakozás lesz, gondolom kb. 3 másodpercig mert 3 arty lövedék csapódik be körülöttem és elfogyott az 570HP-m. Ez a két csata egyébként a 8 nyertes körömben benne van :)
    ARL 44-gyel van még 300HP-m ki akarok lőni egy 80HP-s KV1-et, kimegyek a szikla mögül, célzok, rám fordul, bumm egyet belém lő a KV1, nem baj be van kalkulálva, célzok tovább, még mindig célzok és végre elkezd szűkülni, na mindjárt lőhetek, bumm ennyi volt a játék. Van rajta célzásgyorsító, venti, 100%-os legénység, nem volt el- vagy kilőve semmi, nem 200-ról lassítottam le, hanem éppen csak pár métert gurultam, a KV1 meg tornyot forgatott és kétszer meglőtt, mielőtt a nyomi francia ágyúm beszűkült volna.
    Már rég megvan a napi 50000dmg-ért járó prémium, de csak 24225XP-t sikerült gyűjtenem az eventre.

    [ Szerkesztve ]

    Legyen szép napod!

Új hozzászólás Aktív témák