Új hozzászólás Aktív témák

  • Baltazár123

    senior tag

    válasz jano_77 #251730 üzenetére

    jól meggondoltad a lengyel TD-t? :) a kilencest még megvettem, de megy most a tartalékba, elég ebből. Én szórakozni akarok, nem szenvedni. Simán le tudtam volna vele hozni egy 1:4 szituációt, kettőt kilőttem, maradt két egy lövéses, csakhogy 3x pattantam közvetlen közelről az ellenfélről. Háromszor! Egyszer úgy, hogy fentről rohantam le az ellenfélre, még elképzelni se lehet azt, hogy miről tudott lepattani valójában. Fentről? miről? és mégis -- ezzel a tankkal semmit, az égvilágon semmit nem szabad bevállalni, mert le fog pattanni, miközben az ellenfelek röhögve belövik arannyal, de ha rálátnak az aljára, akkor bármivel.

    Ez egy pusztulat szenvedős tank ág tier8-tól, teljesen megbízhatatlan ágyúval, ami közelharcban elveszi az összes szórakozási lehetőséget. Illetve lomha a közelharchoz, nehéz tankok körbefutják, röhej. A sebessége okés turbóval, de a forgási ideje botrányos és akkor ez egy közelharci TD akar lenni. A minotaur, vipera is lassan forog, de legalább részben forgatható a tornya.

    Sok sikert azoknak, akiknek bejön, ez biztosan nem az én világom. Elit videóját is megnéztem, hogy mit szenved az ágyúval. Igazából a kilencest se lett volna szabad megvennem, de adtam még egy esélyt az ágnak. itt a vége. Csinált megint egy ágat a WG, amivel szerintem nem sokan fognak játszani, miután kihúzták.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák