Új hozzászólás Aktív témák

  • BigBear

    senior tag

    válasz tasiadam #236697 üzenetére

    Nem tudom, próbálom hasonlítgatni a kettőt, de nem igazán lehet.
    Elvileg a rendszer, RNG, MM, tankok, nagyjából ugyanaz. Azt szokták mondani, hogy sokszor konzolra előbb jönnek a módosítások, próbaképpen, aztán azt finomítva küldik PC-re, de ezt nem tudom, mennyire valós. A játék hasonló, de persze nem ugyanaz. Kevesebb a tereptárgy, nem annyira részletesek a pályák, amiatt mást technikát igényel a játék. Light-tal pl. totál máshogy kell menni, igazából konzolon a lightok rohangáló kis sz@rdarabok, amikor van 3-4-5-6, akkor mint valami dühöngő, olyan a játék. A spotolás működik, de nem igazán lehet úgy játszani, mint PC-n. Relatív kevesebb az állóháború is, többször lerohanják az ellent, mint PC-n. Stb-stb.
    Igazából számomra tud élvezetes lenni mindegyik. PC-n óvatosabb az ember, a konzol arcade-osabb kicsit szerintem. Kinek melyik jön be. A szokásos RNG - MM dühöngéseket leszámítva meg jó kis tankos bigyó mindegyik.
    Amit még nem tudok, hogy mivel játszanak többen konzolon: egér/bill. vagy kontroller? Mindkettőt lehet, bár bevallom, boxon én még nem próbáltam az egerezést. Igazából konzolon akkor nyomom, amikor már elpunnyadtam, ágy, kicsit konzolozás, aztán szunya. Na erre tök jó menni pár kört. Kontroller, kényelem, puff-puff, alvás. :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák