Új hozzászólás Aktív témák

  • Dobi 562

    addikt

    válasz jano_77 #235052 üzenetére

    Neki sem sikerul 8-9-szer 10-bol. A youtube videok direkt vannak ugy osszevagva hogy a jo loveseket mutatja be. Nezzel tole streamet erdemes, mert lehet tanulni (agressziv, gyors jatek, kivalo helyzetfelismeres). Ott latni fogod hogy neki is vannak olyan csatai, hogy alig talal el valamit vagy elrontja a loveset a kiritikus pillanatban es amiatt veszit a csapata.

    Amugy meg, ha mar manipulalt RNG. Szerintem a rossz jatekosok kapnak pozitiv RNG-t, mert senki mastol nem latok olyan snapshotokat amik azok belem tolnak meg mikor megjelenik valami lehetetlen helyen es tulel egy csomo lovest a papir szaraval... Persze bizonyitekom az nincs.

    ------------------------------------------------------------------------------------------------------

    A Caliban-nal ezert nem jatszok. Egyebkent megvettem multkor, ugyhogy nektek nem kell! Egy szar. De tenyleg az. Ha teszel ra full lila felszerelest akkor kepes leszel eltalalni parszor tankokat de a zsinorban ilyeneket mentem:

    -full bot progetto 46 kijon az oldalat muatva fedezekbol es a HEp loszerrel lovok neki 0 sebzeses kritikust. Battle hits megmutatta, hogy a lanc also reszere ment a loves ami mogott mar nincs motorter, ezert lett 0 dmg

    -majd elc even 90 yolozik be a heavy duhongobe, ralovok, 0 dmg kritikus. Csovet talaltam el oldalrol.

    -red line camper 10-es cseh TD bespottolodik, ralovok, talalok 0 sebzes kritikus. Levette ez is csovel.

    Szoval leszereltem rola mindent, ment a garazs melyere. Nekem erre nincs szuksegem. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák