Új hozzászólás Aktív témák

  • Szibilla

    aktív tag

    válasz FoLey-v #227947 üzenetére

    Nem vészes? Az egyik legrosszabb a 8-asok között, meg talán az egész játékban is. :) Persze lehet csökkenteni felszerelésekkel, de akkor más hasznos felszereléstől veszed el a helyet.Manapság szerintem nincs idő rá, hogy kiállj és célozgass, pláne nem egy közepesnek is csak fenntartásokkal nevezhető páncélzatú tankkal.

    Azzal, hogy a legjobb 8-as tank lenne, nagyon nem tudok egyetérteni, mivel egyrészt a fentebb már említett ágyú szerintem nem az igazi, másrészt az alacsony (szintén a legrosszabb talán az egész játékban) ágyúsüllyedés miatt nagyon meg kell nézni, hová tudsz menni vele úgy, hogy csak a torony látszódjon és még el is találj valamit a csillagokon kívül. Páncélja a tornyon kívül nem sokat ér, a tech tree, nem táras 8-as nehezek között DPM-ben is csak jobbak vannak nála. Mozgékonysága tetszik egyedül....szóval lehet, hogy régen jó tank volt, de mostanában szerintem nem az és ez kiegészül azzal, hogy a stílusomhoz sem passzol.

    De majd meglátod, lehet, hogy neked bejön majd, én már bánom, hogy hallgattam a tanácsokra és az orosz vonalon elindultam, de már végigcsinálom. Mindenesetre a lengyel nehéz ág lehet jobb lett volna, az arany középútnak tűnik, némileg jobb a célzásidő és a gun dep, de maradt az oroszos, nagy alfa sebzés.

    És ma kezdődik a szívás a KV4-el is, ami fájdalom lesz stock állapotban, mert a fentiek mellé a mozgékonyság sem lesz meg, bár talán a páncélja jobban megvéd majd a rossz helyezkedésektől. :)

Új hozzászólás Aktív témák