Új hozzászólás Aktív témák

  • Baltazár123

    senior tag

    válasz hulp01 #225958 üzenetére

    Az okosant úgy értette, hogy megvárod amíg középen kitáraztak a medek és akkor van 20-40 másodperced, hogy elérd a középen levő sziklát, ott újabb várakozás és újabb spuri, de nem srégen, hanem az ellenség bázisának az irányába és ott elvileg nagyjából védett helyen van és mehet tovább a heavy területre. Ez sem 100%-os, mert ha agresszívak középen az ellen medjei, akkor rád láthatnak még itt is.

    Én jártam már úgy 60tp-vel, hogy az elején buktam 8-10 másodpercet a tülekedés miatt, meg mert tankok össze vissza variáltak, hogy merre menjenek és ki kellett várnom. Mire éppen leértem a dombról, már villant egy stb1 középen. Éppencsak vissza tudtam húzni a tank elejét és így nem lőtt meg. A csapat végig ugatott rám, mert riportolással fenyegettek, de mi a sz.rt lehetett volna csinálni? 4-5 lövést is bekaptam volna csak az stb1-től, nem is számolva a killereket meg a többi ellen tankot. Előttem ment egy obj705a, azt megtépték rendesen, még úgy is, hogy nagyon trollos az oldala.

    Az a pálya az egyik tipikus ótvaros elb.szott WG dizájn, de nincs idő kijavítani. A másik hasonló a mountain pass, ahonnan délről nem tudnak a nehezek elosonni, mert felspotolják őket. Még amikor voltak waffentróger 100-ak a teljes erejükben, megállt kettő a kirajzolási vonal szélén, hogy ne spotolják fel őket, egy spotter középre és 12 lövést leadtak a vonuló csordára. Iszonyatosan megtépték őket. Gyakorlatilag ott el is dőlt a csata. Ez a jeges pálya hasonló ahhoz. Nagyon figyelni kell az ellenséget, hogy lehet-e arra menni és ha rosszul dönt az ember, akkor fele hp ugrott (jobb esetben), mire olyan helyre ér, hogy ott legalább a hátát meg az oldalát nem tudják lőni. Ezen általában el is szokott menni a csata. Másik lehetőség, hogy feladja a csapat a térkép jó harmadát azon a részen. Talán még mindig ez a jobb megoldás, csak ugye akkor lehet hallgatni végig a csapat ugatását, hogy miért kempel a nehéz tank.

    Ha a mountain pass példájából indulok ki, akkor soha nem lesz javítva. Jóvan az úgy.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák