Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz szallasi007 #22466 üzenetére

    Ha teljesen szembe áll az E75, vagy csak kicsit van beforgatva, akkor elvileg az alja lőhet, gyakorlatban sokat pattint onnan is. A parancsnoki nyílás lőhető a legkönnyebben, de inkább csak magasabb tankokkal fog sikerülni. Van még pár gyengébb pont, nézd meg a linken, de elég kicsik, talán még az ágyúja közvetlen környékét meg lehet próbálni. Egy beforgatott E75 viszont szinte átlőhetetlen.

    Én campinovkán a mezőn át szoktam vele érni a túloldalra, ha az ellenfél egy oldalra tömörül és úgy forgatom akkor. Közben vesztek hp-t persze, de spotolom a teljes bandát, úgyhogy a csapatom szépen lövi őket, nem tudnak annyira nyugodtan célozni rám ez is segít. Láncot leszedik gyakran, de 100% javítással pár másodperc és megyek tovább, csak annyi a lényeg, hogy a tornyot ne forgassam.

    Másik nagyon jó taktika vele városi harcban kidugni az orrát éles szögben, hogy sebezni nem fogják, maximum megint a lánc ugrik le, de 100% javítással hamarabb fogok javítani, mint az ellenfél tölteni és kap egy puszit. Több ellenféllel is működhet, ha mind lesz olyan kedves és rálő a kidugott orr részre.

    Itt meg tudod nézni színezve:
    [link]

Új hozzászólás Aktív témák