Új hozzászólás Aktív témák

  • nomic

    aktív tag

    válasz Szibilla #223976 üzenetére

    Pont tegnap adtam el, miután meglett az UDES. 51 csatából húztam ki a két tankot, 61% winrate, 2400 átlag WN8. Kellemes csalódás volt a tank. Felszerelésnek venti, töltésgyorsító kötelező, harmadiknak optika vagy vertikális stabilizátor. Azt előre leszögezném. hogy a svéd medek nem kezdőbarát tankok. A játékstílusa megegyezik az előző két STRV-vel és a következő UDES-sel, azonban a lövege miatt inkább közvetlen utódjára hasonlít. Support tank.

    A löveg erejét kell kihasználnod. 300-as alfának még tier 8-ban is van visszatartó ereje, én nem egyszer tartottam fel vele akár több tankot is egyszerre, nem is feltétlen alacsonyabb szintűeket. A meccs elején az MM-nek megfelelően válassz játékstílust. Top tierként érdemes frontba menni, és gyors peekeléssel, hulldownból lőni. Tornyodat kirakod, célzás nélkül lősz, és azonnal vissza. Nekem meglepően jól működött snapshotokkal a löveg, pedig közel sem jó a gunhandlingje. A 300-as alfa tier 6-7es medek ellen elképesztően "félelmetes", garantáltan nem fognak rád többször peekelni. Azonban, hasonlóan más papír tankokhoz, a HP-spórolás az egyik legfontosabb része a játékodnak. Soha ne peekelj, ha spottolva vagy, és rád céloznak. Ha nem vagy spottolva, mehet a peek és a snapshot, de semmiképp ne kockáztass a meccs elején egy plusz lövésért. A végén lowos tankokat simán le tudsz vadászni, a sebzésed elég hozzá, sebességed van, álcád átlagos, de bokrozáshoz megfelelő.

    Ha nagyobbak ellen játszol, akkor nagyon meg kell gondolnod, mit csinálsz. Érdemes a medekkel menni, és a társaidat élőpajzsként használni. Amikor az ellenfél rálő egy társadra, peekelsz és lövöd, amíg tölt. Persze az átütés miatt itt már lehet, tölteni kell a goldot.

    A kis löveggel is nyugodtan használható, ahogy a többiek írták. Szerepköre hasonló marad, csak nincs visszatartó ereje.

    Nagyon underrated tank, pont azért, mert csak jó játékos kezében működik igazán, úgy, ahogy az összes többi svéd med.

    [ Szerkesztve ]

    Ryzen 5 5600 / RX 6700 XT NITRO+

Új hozzászólás Aktív témák