Új hozzászólás Aktív témák

  • Baltazár123

    senior tag

    válasz nomic #223879 üzenetére

    Ezért írtam, hogy szerintem. Én ha türelem játékot akarok játszani, akkor sakkozom például. Itt tankozni akarok, megütközni, lőni, megharcolni az ellenféllel.
    Na most ezt is lehet csinálni, persze el kell akkor fogadni, hogy a legtöbb csatában a ténylegesen harcoló tankoknál több sunyi, gyáva távolról lövöldöző tulajdonképpen szánalmas játékosok vadásznak az emberre. Ezeknek a szánalmas játékosoknak részhalmaza az artások csapata :)
    A sniperkedés egyébként hatékony volt, nem véletlen a német páncélvadászok lőtték ki a legtöbb tankot, illetve nagyon sok katonát megöltek a sniperek.
    Az érem másik oldala, amit kevesen tudnak, hogy ha elkaptak egy snipert, azt ott helyben agyonlőtték és ez vonatkozott a páncélvadász tankok legénységére is. Már akkor is ment a rage és nem szerették a sunyi módon harcolókat.
    Néha be szoktam írni az arta játékosnak a csata után, amikor foglalás helyett elmegyek inkább érte, hogy az artának meg kell halnia. Ha artival játszom, ennek a tudatában megyek a csatába.
    Ilyen szempontból nekem tetszik ez a mostani rush játékstílus. Ellenség nagyon ritkán marad életben. Régen sok sunyi bokorharcos életben tudott maradni, most már nem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák