Új hozzászólás Aktív témák

  • hulp01

    senior tag

    Délután meglett az obj274a. Hát nem is tudom. Nem biztos, hogy megérte. Utána mentem vele jópár kört, felváltva a lis-szel. Sokkal jobb a lis. Az obj hozzá képest egy lomha dög, szar ágyúval. A töltésideje jobb az obj-nek, de ha nem lehet eltalálni vele semmit, akkor kit érdekel. Ja, és rohadt idegesítő, hogy alig van lövegsüllyedése. És a pályák nagy része olyan, hogy domb mögött lefelé kéne lőni. Na, azt ezzel nem lehet.

    Akkor a winrate-hez: nekem tegnap 80 csatám volt és 57,5% győzelmi arányom volt 1786-os wn8-cal. Elmúlt 7 nap 53,68, az elmúlt 30 nap pedig 51,8. Wn8 1700 felett van, de artyztam egy darabig, ami nagyon lehúzta.
    A mai teljesítményem viszont siralmas volt. Standard b-vel sikerült airfielden a bázisról elindulva felborulni. Megjegyezem t7-es csata volt. :) És ráadásul nem csak úgy az oldalára, hanem rendesen a tetejére. Ha valamit csinál az ember azt csinálja rendesen. Persze senki nem segített. És nyertünk. :D
    Meg volt egy vicces jelenet Mountain pass-on. Egy fv4005 állt mellettem, és felhúzta magát azon, hogy nekem két lövésem is betalált a másik oldalon elhaladókba, míg neki egyik sem. Utána azzal volt elfoglalva, hogy engem lökdösött. Ja, T30-cal voltam E3-ban a szikla mögött. A vicces az volt, hogyha a hátrafelé gombot nyomtam, akkor toltam vissza. Aztán írtam neki, hogy hagyja már abba, de addig ugye nem tolattam, és sikerült rátolnia a sziklára, amin frankón fel is borultam, viszont viccesen egy bukfenc után talpra állt a tank. És egy lövést kaptam csak közben. Szóval nem sikerült a nyomorultnak a terve.

Új hozzászólás Aktív témák