Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz hulp01 #210187 üzenetére

    Sandriver szerintem nem rossz. Heavy-vel gáz ha 2 arty van, de akkor bázist kell kempülni aztán kész. TD hely az van rajta egy csomó azoknak pont kedvez az a pálya.
    EBR-ről viszont eszembe jutott murovanka, két csatám is volt mostanában ott ami azon ment el 0-15-re hogy az ellenfél ebr-je jól játszott és spotolta az erdőt a mienk meg vagy meghalt a csata elején vagy beállt valami tök haszontalan bokorba.

    Múltkor kérdezted, hogy miért vannak egyáltalán bannolva pályák rankedről, illetve írtad hogy nem is érezni hogy ilyen sok (19) pálya van.
    Szerintem az jó hogy bannolva vannak pályák. Egy csomó van ami teljesen alkalmatlan erre a játékmódra mert kiegyensúlyozatlan és valamelyik oldalnak nagyon lejt. A probléma ebből a szempontból nekem csak annyi, hogy benne kéne lennie a hivatalos kiírásban hogy melyik pályák vannak bannolva.
    Azt meg elfelejtettem a múltkori pályastatisztikámba beleírni, hogy ugyan 19 pálya van mindkét régióban, de ebből van 5-6 ami orrba-szájba ismétlődik míg az összes többi jóval ritkábban van. Ezért érezni kevesebbnek a 19-et.

Új hozzászólás Aktív témák