Új hozzászólás Aktív témák

  • hulp01

    senior tag

    válasz Barret001 #207482 üzenetére

    Asszem itt a végéről lemaradt egy smiley. Közelharcolni nem lehet vele, mert nem elég mozgékony, és a töltésideje is nagyon hosszú. Siege mód nélkül pedig nem tudsz olyan közel menni semekkora tankhoz, hogy ne legyen nagyobb a célzókör, mint a tank. Esküszöm még egy Maus is kisebb lenne. Egy t49-nek mellélőtt, pedig hozzáért a tankomhoz, tehát nem volt messze (és szerveroldali célkeresztet használok, tehát még ez se nagyon lehetett gond).
    Megnéztem skill videóját erről a tankról, és ugyanezt mondja. Szerinte is egy fos az az ágyú és a 8-9-10-es svédek közül a kilences a legrosszabb. És még az átütése se jó. Egy Löwe frontját (lfp) nem tudtam vele átlőni, pedig attól még egy nyolcas tannkal sem tartok. Bár azt simán el tudom képzelni, hogy nem a pen volt kevés, hanem nem találta el az lfp-t.

    Mivel most lett meg a 12 token, nekem is választanom kéne a hátom tank közül. Nem könnyű. A francia és az amerikai között vacillálok. Az amerikai tök királyul néz ki, a lánctalp miatt nagyon egyedi. Viszont még egy lassú dög nem a mostani játékba való. A franciának nagyon frankó ágyúja van. Viszont az a töltésidő kriminális. Nem is a két tár közötti töltés zavaró, mert addig el lehet bújni, hanem a két lövés közötti 4mp egy vicc. Már a batchat 2,5mp-e is rettentő sok, főleg egy progetto65-höz vagy egy tvp-hez képest.

Új hozzászólás Aktív témák