Új hozzászólás Aktív témák

  • Dobi 562

    addikt

    Mai ranked:

    Eloszor is elnezest mindenkitol a reggeli sirasomert, toxikus lettem mert nem igazan ment a jatek! Most mar helyreallt a rend. :B

    kb 20 vereseggel kezdtem, visszaestem Div 1 rank 3-rol rank 0-ra. Most nagy nehezen, vert izzadva visszamasztam es elertem a Div 1 rank 5-ot ami vedett, innen nem tudok visszacsuszni. :DDD

    Sracok, ennek a rankednek semmi koze az egyeni skillhez, ha nem vagy teljesen bot, akkor egy jo session-nel siman lehet maszni felfele, ha csak par sebzo lovest le tudsz adni a szerepkorodnek megfeleloen akkor ha hibazol es meg is halsz es szerencses csapatba kerultel akkor siman lehozzak neked a tobbiek. Teli van a divizio 1 48%-os jatekosokkal, lehet latni a jatekukon hogy sokszor foglamuk sincs mit kene tenniuk, valahogy megis felertek.

    A csatak korulbelul ugyanugy zajlanak mint randomban annyi kulonbseggel, hogy itt kevesebb az afk meg ongyilkos yolo jatekos, mert mindenki fel hogy lemarad a srafrol.

    -Itt is rengeteg a kemper, meg akik nem ismerik az adott palyakon alapveto poziciokat, peldaul az elobb Himmelsdorfon 3-an mentunk fel a varba, a tobbiek ott kempeltek a vasuti sineknel es ott is haltak meg.

    -Itt is vannak turbo csatak, sikerult ma 0:15-re kikapni, a csata 2. percere 10 tankunk halott volt.

    -Legtobb csata ugy zajlik, hogy van egy nagy lemming roham egy kulcspozicioba es altalaban aki tobb tankkal odamegy az nyert is. Persze elofordul, hogy utana kivedekezik a masik csapat kemperei, ez akkor fordul elo hogy ha sikerult ellegge lesebezni a lemmingeket.

    EBR-al mar 5 perceket kell varni, nem is eroltetem tovabb, egyebkent is az elozo ket EBR csatamban a csapat nem lotte spotom. Illetve lottek csak nem talaltak el semmit.

    A legszarabb csatak azok voltak ahol osszerakott div 1-es jatekosokat div 3-asokkal, semmi kulonbseg nem volt a random csatakhoz kepest.

    Erdekesseg, volt hogy ugy kaptunk ki, hogy mar ligaba felkerult jatekosok 0-ztak ki magukat eloszor csata elejen mind az 5-en, igy aztan boritekolhato is volt a vereseg.

    Div 1-ben az arty jatekosok nagy resze nagyon jo es nagyon veszelyes, ismerik a kulcspoziciokat es ha latjak, hogy nem birnak veled a csapattarsaid akkor kapod a fokuszt es perma stun-t. Egyebkent tobb Obj 261-et latok mint barmi mast.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák