Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz egyedülülő #203762 üzenetére

    Amíg csak sandbox-on van nem nézek annyira utána a konkrétumoknak, de azért így látatlanban pár gondolatom:

    1) Pozitív hozadéka a nagyobb változatosság lehet, illetve miután bejön egy ideig az újdonság varázsa.
    2) A változatosság egyben hátrány is. Az nem feltétlenül rossz dolog hogy egy tankot általában mindenki ugyanúgy szerel fel. Így tudni lehet várhatóan mennyi a töltésideje, álcája és egyéb paraméterei, ezeket a jó játékosok fejből tudják és ezt ki is használják. A fejlesztett felszerelések óta már nehezebb megsaccolni ezeket, ha jönnek az új felszerelések és új skillek akkor meg még nehezebb lesz így ennek a tudásnak az értéke csökken.
    Lehet be kéne vezetni, hogy kijelezze a játék a csatában hogy ki milyen felszerelést használ. Egy csomó felszerelésnél logikus is lenne ez, mert bár vizuálisan nincs lemodellezve, de a valóságban nyilván jól látható külső jelei vannak az álcahálónak, repeszpáncélnak vagy például a periszkópnak.
    3) Nagyon vigyázniuk kéne hogy hogyan lövik be a bónuszokat amiket adnak. Ha több irányba lehet specializálódni nehezebb a tankokat balanszolni. Például már jelenleg is túl nagy a tűzerő a játékban, ha az új rendszerrel még nagyobb dpm-et lehet elérni annak az lesz a hatása, hogy még rövidebb csaták lesznek. Ráadásul a nagyon kezdő játékosok nem is fogják a megfelelő felszereléseket használni, ha nagyobb lesz az új felszerelések hatása mint a jelenlegieké akkor nagyobb lesz a különbség a jó és rossz játékosok között, még egyoldalúbb csaták lesznek. Márpedig ahogy a wg-t ismerem ez lesz a helyzet, még opébbak lesznek a tankok. Szerintem már eljutottunk arra a szintre, hogy simán le lehetne csípni minden tank alap töltésidejéből 1 mp-et mert annyi mindennel lehet már növelni a dpm-et hogy az egészségtelen a játékmenetre. Ugyanez nyilván az álcára és a látótávra is igaz, ott is lehetnek egészségtelen értékek.

    4) Továbbra is azt mondom, hogy nem érzem a szükségességét az egésznek. Soha senkit nem hallottam amiatt sírni hogy ejj ez a jelenlegi felszerelés rendszer milyen rossz, meg kéne újítani. Ellenben van egy csomó minden ami miatt jogosan megy a sírás, azokkal kéne elsődlegesen foglalkozniuk szerintem.

    (#203758) Melorin
    Én is azt néztem hogy levasaló medálból van messze a legtöbbem az epikusok közül, azzal kéne próbálkoznom.

Új hozzászólás Aktív témák