Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz sebijani1982 #20322 üzenetére

    "VK36 legénységének második skillnek mit ajánlotok?"

    Javítás mehet mindenkinek, az hasznos, de előtte cseréld le a mentor-t hatodik érzékre, meg az adrenalin rohamot javításra és másodiknak mehet tűzoltás vagy kamo a töltőnek.

    A mentor nem rossz, ha sok skillt akarsz kifejleszteni, de a hatodik érzék kötelező tartozék. A mentor elveszi a helyet a fontosabb skillektől. Én egyszer használtam csak a mentort, amikor a BiA-t fejlesztettem, akkor addig mentor volt a parancsnokon és utána lecseréltem.

    Ha szeretsz mesterlövészkedni, akkor a másik kötelező skill a lövésznek a designated target. Az két másodperccel tovább mutatja a látóteredben levő ellenséget, amivel két dolog jár, egyrészt több az esélyed kilőni, másrészt beszámolhatja a program spotnak, ha a többieknek nincs ilyen skillje és csak te látod abban a két másodpercben az ellenfelet.

    Az adrenalin roham meg olyan, hogy jó persze (bár én inkább az előérzetet használom helyette, mert néha megment, ha gyorsan aranyra vagy he-re tudok váltani) de a mostani csatákban ritka az 1:1 harc, általában többen jönnek rám, akkor meg édes mindegy, hogy kicsit gyorsabban töltök alacsony hp mellett vagy sem, mert valaki úgyis kilő pillanatok alatt. Az előérzet már párszor megmentett, amikor nem bírtam egy beforgatott tankot jól meglőni, akkor gyors váltás goldra vagy he-re, csak sajnos az is csak az esetek kisebb százalékéban működik, de volt már amikor bejött. Adrenalin roham volt fönt egy ideig, de az égvilágon semmi előnyét nem láttam. Egyszerűen nem kerültem olyan helyzetbe, hogy használtam volna, mert alacsony hp-nál inkább lapulok és távolról operálok, ott meg mindegy az a 10%.

    Helyette a javítás (preferált), utána kamo (sokat nem számít med vagy nehéz tankon, de azért ha jobb a kamo, nehezebben vesznek észre és hamarabb eltünsz) vagy tűzoltás (német tankok szeretnek gyulladni) jobb választás lenne

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák