Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz lacibacsi #195032 üzenetére

    Én nem arról beszélek, hogy a jó (értsd: átlag feletti, még ha csak kicsivel is) játékos hosszú távon ne tudna eredményeket felmutatni (ami lehet statisztika javulása, gyarapodó kredit állomány, medálok, stb).

    Én arról beszélek, hogy a játék olykor olyan szintű frusztrációt tud szülni, hogy homlokkal csapok rá az Alt+F4-re. Amit mondasz, az egy eredményorientált megközelítés. Engem nem érdekelnek a saját statisztikáim, nem érdekel a hosszútávon kijön-e a matek arról, hogy eredményes vagyok-e (egyébként igen, kijön nálam a matek, mégsem boldogít), főleg amióta nincs időm napi szinten játszani vele. Én agytornával és kihívással egybekötött játékélményt keresek, kikapcsolódást, szórakozást és ezt teszi tönkre az ilyesmi.

    Nem egy állandó jelenség, nem azt mondom, hogy csak ilyen csatákat fogok ki, egyszerűen csak az aznapi szórakozásnak indult játékidőmet teljesen elcseszi. Aztán ha 5 ilyen zsinórban beadott csata után kilépek, mert az időm értékesebb az idegeskedésnél, akkor jön az, ami 3 éve is történt, hogy szépen átszoktam a Battlefield 1-re és a WoT pedig parkolópályára került (szinte teljesen, két login között olykor 6-7 hónapok teltek el). A Wargaming meg nézhet hülyén, hogy miért ment el egy játékos, aki apró befizetésekből évente egy AAA játék árát hagyta náluk.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák