Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    Életemben először vettem lootboxot (egy 3 darabos karácsonyi pakkot).

    Most van 2 nap prémiumom és 500 goldom (amiből kijön 1,7 garázshely mondjuk), meg egy csomó haszontalan karácsonyi díszem és skinem. Életemben ilyen jól még nem költöttem el 1800 forintot. :)

    De ahogy látom ami 2+ éve nem változott az a szopóág. Van olyan tankom, amivel már 11 kört letoltam és még mindig a helyén van a x5 XP szorzó. Oké én is kijöttem a rutinból, de amikor a zsinórban a tizedik kör kezdete után 3 perccel már csak 4-en maradunk 15 ellenfélre, az minden lootboxra költött fillért megér. :) Az még jobban, mikor XVM-es csapattárs már a kör legelején a visszaszámlálás alatt chatben idegösszeomlást kap és rögtön a tó mélyére kormányozza magát. (Én jobb a békesség alapon inkább fel sem raktam, nem akarom tudni már rögtön a kör elején).

    Most már kezd derengeni, hogy miért szorult háttérbe anno a "free" to play játszósdi a valódi AAA címekkel szemben. A Battflefield 1 és 5 messze nem akar ennyi indulatot szülni bennem... cserébe egy gyönyörűen kivitelezett flank vagy körbefutkosással kivégzett heavy olyan reward élményben, amit a BF sajnos nem tud (ott a tankosdi teljesen nudli ehhez képest). Hát majd meglátom meddig bírják ezt a WoT-ba visszatérést az idegeim. :D

Új hozzászólás Aktív témák