Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz ollie #183426 üzenetére

    Átdolgozták az xp rendszert a rangsorolt csatáknál a tankok szerepköre alapján. Így nem lehet tudni előre, hogy ez hogy sikerült nekik és mi lesz a nyerő taktika.
    Korábbi szezonokban az IS-7 az egyik legjobban teljesítő tankok között volt rankedben. Az új xp rendszer elvileg fekszik neki mivel bónuszt fog kapni a blokkolt lövésekre és a 300m-en belül kiosztott sebzésre. Ha viszont a meta elmegy a Type5 nerf miatt a super heavy irányba az nem fog jót tenni neki. Szerintem sok lesz a Maus a blokkolt sebzés farmolása miatt. Illetve az IS-7 hátránya hogy full gold szinte kötelező hozzá, bár a többi tank is hányni fogja a goldot itt.
    A lightok is érdekesek lehetnek. Korábban nem érte meg rankedben játszani velük, mert kevés xp-t kaptak. Most bónuszt kapnak az első felderített tankok után és az assziszt után is. Várhatóan csata elején menni fog a yolo tőlük a felderítésért.

    Negatív jóslataim a rangsorolt szezonra:
    1) obj279 és chieftain miatt menni fog a sírás ha valaki eljut a magasabb szintekre
    2) sok bosszankodás lesz abból hogy a csapattárs light-ok öngyilkos spotra mennek az elején az ellenfél light-jai meg okosan életben maradnak és megnyerik a csatát
    3) a sima xp rendszert évek óta nem tudják megcsinálni jóra, ez is bugos lesz biztos és lesznek nagy anomáliák
    4) sok lesz a csalás, azonos szinten járó ismerősök összeszámolnak, nagyon nagy eséllyel kerülnek egy csatába és ha ellentétes oldalra kerülnek akkor lövik egymásnak a lepattanót heavy-kkel és így farmolják az xp-t

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák