Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz mefistofeles #17262 üzenetére

    Az általam beszélt magyar nyelvben mást jelent a behozhatatlan. Azt például biztosan nem jelenti, hogy lassabban, de ugyan azt elérheted.

    Amúgy meg ez nem lóverseny, kit érdekel, hogy a fizető játékos gyorsabban eléri a kívánt tankot? Ez miben változtat a TE játékélményeden vagy a csatatéren tapasztalt erőviszonyokon?

    Egyébként anno amikor először elértem a Tier 8-at, addig nem váltottam prémiumot egyszer sem. Még a KV-3-mat is ingyen húztam ki maximumra, ingyen vettem meg a KV-4-et és csak valamikor utána vettem először prémiumot.

    De nehogy azt hidd, hogy a prémiummal nudli teljesítmény mellett gyorsan lehet haladni. A +50% miatt az alap XP nagyon sokat számít. Aki jól játszik, annak sokkal nagyobb a +50%, mint annak aki gyík. Igen, fizetsz, de még akkor is számít a teljesítményed.

    Ha te a Churchillel csatánként 120 XP-t érsz el, akkor azon a prémium sem sokat segít, mert 180 XP-vel sem érsz sokat. Ellenben ha mondjuk 300 XP-t kapsz alapból, akkor prémiummal már 450 XP üti a markod.

    Ha fizetsz, ha nem, teljesítményre és befektetett energiára akkor is van szükséged. Az számít a legtöbbet, hogy mekkora XP-t és kreditet kapsz alapból.

Új hozzászólás Aktív témák