Új hozzászólás Aktív témák

  • Plasticbomb

    addikt

    válasz jimmy74 #165430 üzenetére

    Itt azert mukodik az arty, leginkabb, mert hatalmas a terkep, es oldalankent max 3 arty van, minden oszlopban max 1. Es mivel a terkep nagy, ezert csak a kozepso arty tud mindket oldalra segiteni, s igy altalaban nincs rendes arty fokusz (amugy is ritkan nezi ket arty ugyanazt a terkep reszletet), s csak a kozepsoben fordulhat elo, hogz 3 artytol kapod az aldast. Egyszeruen a terkep 3*3 KMeres merete rengeteget enyhit. Masreszt meg segiti az artyt, mert amelyik felfogja esszel, hogy mennyi plussz helye van manoverezni, az nem 500 meterrol les teged, hanem 1-1.3KMrol (de csak kevesen fogjak fel azt a lehetoseget, legtobb arty spawn pontrol lo ugyanabba az oszlopba). Akkor lehet olyan roppalyat elerni, ami mar a tankok tetejere dobja a lovedeket, s nem oldalba kapod, vagy agyut losz szembol... hanem torony vagy motorhaz tetot, ami ugye eppencsak vastagabb a lepkefingnal.:)

    De mivel csak 3/3 arty lehet oldalankent es 30/30 jatekos sorakozik fel, igy ritka a tenyleges arty fokusz. Mas, amikor hasznalnak arty csapas kerest meg repulos bombazast, de artyktol ritkan fogsz fokuszt kapni, vagyis az artyk is tudnak alkotni.

    De, most hetvegen eddig szerencsetek volt, helyre pofoztam a macOS telepitesem, es onnan a multkori tapasztalatom miatt nem jatszottam most WoT-ot. Majd ma...>))))

    [ Szerkesztve ]

    ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

Új hozzászólás Aktív témák