-
IT café
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inferno88
őstag
Szerintem is király az új mód. Végre a Tier 8-ban olyan tankokkal kell küzdeni, akik ellen amúgyis kéne. Nem Object 430U-k szaladgálnak a T54 mod 1 vagy a T44-em ellen. Az FPS nekem is egyre lejjebb megy, ahogy a csata telik, ez elég idegesítő. Folyamatosan 100 nettó felett hozok.
[ Szerkesztve ]
Semper fi!
-
GoTReX
őstag
Sziasztok
Nagy meglepetésemre kaptam ajándékba egy T-44 FL Szovjet VIII-as közepes tankot. Viszont hiába van feltöltve , nem mehetek csatába vele mert "nem áll készen". Biztos kicsit le vagyok maradva az akciókkal, de ez mi?
XBOX ID: GoTReX #4839
-
jr1994
addikt
Hihetetlen hogy mekkora luxus az olvasás.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
kchryss
veterán
válasz kchryss #164850 üzenetére
Na kipróbáltam én is az új módot.
125 000 kreditre adott 37 500 kredit bónuszt a klán tartalék. Vagyis 30% ami sajnos nem 75%, mint faceit-en vagy csapat csatában.
23 perc volt a csata és +88e kredit lett profitom pedig nem lőttem 1 prém lőszert sem. Igaz csak 8e-et sebeztem. Sok mindent nem értek még, hogy mi mit jelent, megyek is elolvasni a kiírást.
Fps-em 30 körül volt a 60 helyett, de ennek ellenére játszható volt. Viszont a pálya sok helyen úgy néz ki, mintha nem töltötte volna be a textúrát, nem tudom, hogy ez másnál is ilyen-e vagy csak az én alacsonyra vett grafikai beállításaim miatt nálam ilyen. -
Emu
őstag
Én is toltam 3 kört, persze minden alkalommal a támadó oldalra tett be, full kreténekkel. Mindegyik agyatlanul pushol előre, térképet nem néznek, flankelni meg sem próbálnak. Egyedül OP 8-as prém nélkül meg nehéz előre lendíteni a csatát, mert szerencsétlen papírtankjaimmal nem tudom megvédeni magam, segítség meg luxus. Mindenesetre mókás az új mód, nekem tetszik. Kár hogy erre a módra nem lehet mondjuk egy 5 fős csapatot behozni...
Teljesítmény szempontjából nálam végig megvan a fix 60fps, bár a textúrák és a kidolgozottság egy két helyen tényleg furcsa.
6. érzék nélküli spagettivel mentem, meg a kapott francokkal, de szerintem felszerelem a VK-t, meg az ISM-t, és itt fogom húzni őket. Vesztes csatákra sem kaptam rosszul kreditet: (nálam még 20 percig sem tartott, mert nem tudtuk behúzni az összes zászlót ) -
lacibacsi
addikt
Kipróbáltam én is a Frontline módot, de most nem emiatt írok. A térképen találkoztam egy templommal, amiről a Windstorm-on középen álló templom ugrott be elsőre. Másodjára meg az, hogy (Palik után szabadon) "hová tűnt Windstorm?"
1.0 óta kb. 800 csatát játszottam, ami nem túl sok, de egy szűk mintának vehetjük. Nos.
- Ezalatt a 800 csata alatt nem voltam egyszer sem Kharkov, Pilsen, Sztálingrád, Swamp, és Windstorm pályákon. (Az első hármat nem is bánom).
- Játszottam 20 nagy csatát, de egyik sem zajlott Klondike térképen.
- Az olasz ág miatt mentem néhány csatát kis tier-ben, de szinte csak Abbey-re dobott és egyszer sem volt a kifejezetten tier I-II részére kreált Mittengard pálya.
- Már korábban is megemlékeztem arról, hogy Sand River-ről kivették a támadás módot. Ezt az ott lejátszott 41 (!) csata után szerintem tényként kezelhetjük...
Hasonlókat tapasztalnak mások is? Hogy is van ez? Visszanéztem az 1.0 változás listákat, de vagy én vagyok figyelmetlen, vagy nincs bennük az, hogy ezek a térképek kikerülnének a játékból. Elvagyok én a maradék térképen is és nem hullajtok könnyet egyik hiányzó miatt sem, de érdekelne, hogy most akkor mi is a helyzet...
A végére mégis csak egy kis Frontline:
Világos, hogy még újdonság ez a játékmód, de azért az teljesen érthetetlen, hogy védekezésnél vajon miért áll és várja mindenki az ellenség felbukkanását, miközben azok már a foglalják a bázisunkat. Bázis a domb másik oldalán, takarásban, a mieink meg a terület másik végében beásva, várva a csodát. Persze, hogy hipp-hopp elveszítjük a bázisokat... Mondjuk arányait tekintve így is többször győztünk védekezésben, mint támadásban...Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
e-newsee
addikt
válasz lacibacsi #164858 üzenetére
A Pilsen, Stalingrád, Kharkov, pályákat írták is, hogy kiveszik.
Az első kettőt azért, mert "történelmileg hű" pályák, így nehéz őket átalakítani, és amíg ki nem találják, hogyan, addig nem lesznek.
Kharkov nagyon durván átalakul majd, de vissza fog térni. Már vannak róla videók.
Swamp, Windstorm, (és Widepark) állítólag nagyon "unbalanced" volt, és asszem csak ideiglenesen, de azokat is kivették. És talán ugyanez a helyzet Highway-jel is.
Valamit írtak anno Mittengardról is, hogy miért veszik ki, de arra már nem emlékszem.Ha valamit nem jól írtam, bocsi, de cégnél újabban a wotinfó is a tiltólistán van.
Más:
Ma állítólag van egy mikropöcs.
Épp arról szól, hogy ezután szakasz is tud menni frontline módba.[ Szerkesztve ]
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
válasz Plasticbomb #164833 üzenetére
Ugyanakkora a credit szorzó, ráadásul itt 20-25 perc alatt simán sebzel minimum 10k-t (kvázi garantált a sok sebzés), vagyis prémium tankkal ideális a credit farmolásra (ez ugye kb 2 csata ideje, és nem biztos, hogy összejön 5k sebzés csatánként, pláne tier 8-ban). Szóval ez a játékmód nagyon el lett találva, remélem minél gyakoribb lesz. Csak egy baj van vele, hogy nagyon esik az fps, nekem nem igen van 40 fps-nél több, pedig normál módban simán 60+ van.
Bónusz: ha a végén neked van a legtöbb sebzésed, 25 bondot, ha a legtöbb xp-d, 100 bondot kapsz (egyszerre a kettő is lehet).
(#164838) h1mpi: olyan 8-10k sebzés körül el lehet érni a general rangot
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
sequator
senior tag
válasz lacibacsi #164858 üzenetére
Valamelyik 1.0 promó cikkben/hírben vagy videóban láttam, hogy nem jön minden pálya át 1.0ba. Szerintem többre nem volt idejük, majd apránként hozzák vissza azokat. Ahogy a korábbi években is jöttek-mentek a pályák ilyen-olyan indokokkal, most az 1.0 jó alkalom volt nekik, hogy kiszedjék, amikkel gondjuk van. (pl: macerás volt kiegyensúlyozni, nem sikerült jól újraépíteni, stb)
És milyen jó lesz a marketingeseknek a wot 1.5: most 10 "új" pályával, nesze nektek.
sautia
sequator
-
lacibacsi
addikt
válasz e-newsee #164860 üzenetére
Akkor csak én vagyok vak, hogy nem olvastam... Az "unbalanced" szót nem értem. Ez mit jelent? Mert a mostaniak között is van jócskán olyan, ami unbalanced, sőt, more unbalanced a kivett pályákhoz képest. Lehet, hogy északról esélyesebb volt Swamp, de hát egyszer fent, egyszer lent. Most is van olyan pálya, ahol (majdnem) lehetetlen valamelyik oldalról nyerni. Na mindegy, nem akarok tovább ezen nyavalyogni, csak előtört belőlem a nosztalgia érzése a szeretett (és utált) pályákkal kapcsolatban...
(#164863) sequator: Sajnos ezek az "új" pályák köszönő viszonyban sincsenek az őseikkel. Lásd: Province...
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
Jokerdapro
senior tag
-
lacibacsi
addikt
válasz Jokerdapro #164865 üzenetére
Köszi! Erről (is) lemaradtam... Viszont ennek alapján Pilsen még benne van (?) a rotációban, csak nem találkoztam vele
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
Jokerdapro
senior tag
válasz #77646080 #164868 üzenetére
Hát tudomásom szerint nincs benne a rotációba...
Csak ezt a kis szösszenetet találtam hirtelen szuperteszt pilsenInferno88: itt valami baki van a rendszerbe szerintem, én sem voltam rajta 1.0 óta, sőt hirtelen senkit se tudok aki lett volna.
Szerk.: ha lenne replay akkor egyből fixálódna a dolog huuu akkor lehet nekem is át kellene térnem a jaffára a komló léről meg az erjesztett szőlőről...
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz Jokerdapro #164870 üzenetére
Elképzelhető. hogy tévedtem, ezt elfogadom. Csak azért gyanús, persze lehet FAIL is, mert a Leopard PTA-t 1.0 után vettem meg és úgy rémlik, voltam vele Pilsenen. De ez lehet hamis emlék-kép is... fiatalon sokat toltam a szeszt, a mellékhatása még tarthat...
-
inferno88
őstag
válasz Jokerdapro #164874 üzenetére
Jaja, nagy brawler matyi pálya, de én inkább tornyozni szerettem a keleti oldalon.
Semper fi!
-
adamgreen
senior tag
Ez az új mód
Random tier 8 játszhatatlan ezért gyorsan csinálunk ennek a tiernek egy külön módot. Zseniális a WG
-
Gyuri27
félisten
válasz inferno88 #164875 üzenetére
Azzal a pályával is az a baj mint az összes kis pályával.
Mivel dominálnak a gyors tankok. Meg manapság a tankok a világ végére ellátnak kb mindenre alkalmatlanok.
Szóval lehetne tolni a mapokat 1000-1200 méterre.
Annak fényében, hogy 5 percesek a meccsek meg pláne.Amd - Radeon - Ryzen
-
slett27
addikt
Kicsit más téma. Sokan használnak itt AMD FX-es konfigot a játékoz ? Sok panaszt olvastam a neten, hogy az átlag FPS normális mondjuk egy FX 8320/50-es CPU-val de hogy a minimum FPS az sokkal rosszabb mint mondjuk egy Haswell/Skylake i5-ös esetében.
1.0-ás már rendesen meg van írva multicore-ra ?
"Ismerősöm szerint az ő Logitech Z-623-as rendszere (bizonyos esetekben) jobban szól, mert felére feltekerve is adja a mélyet, szétveri a házat a gettób@szó számokban !" by Rasiel :DDD
-
senior tag
Foch véleménye az Obj. 268 v4-ről és a játékról
Én a 0.9.22, alias Mother Russia patch után hagytam abba a játékot
Путин, иди нахуй!
-
kchryss
veterán
válasz #77646080 #164872 üzenetére
Nekem is úgy rémlett, hogy voltam pilsenen, de replay analyzer szerint rosszul emlékeztem, mert a kb 900 csatámból 1 sem volt ott az 1.0 óta.
Egyébként itt vannak a pályák amiket ki lehet választani gyakorló szobában:
Mint látható nincs: Pilsen, Kharkov, Sztálingrád, Windstorm, Swamp, Mittengard és Klondike sem. Ezeknek valószínűleg el sem készült még a hd verziója.
Sandriver Támadás/Védekezés elkészült csak az mm-ből vették ki ezek szerint.(#164879) @Atti777:
Sok streamer sír miatta. Remélem lesz is hatása és észbe kapnak a wg-nél és lecserélik a balanszért fleelős csapatot.[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz slett27 #164878 üzenetére
Kb. másfél éve meg van irva és nem helytálló a dolog.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Emu
őstag
Végre berak védeni az új mod. Öröm boldogság.
VK100-al (segített még egy T32, T34 meg egy ferdi) kb. 7-8 percig védjük az első foglalós részt, közben a másik oldalon elvesztjük mind a 4 pontot!
Mire kiyolozok és meghalok már az első löveget sebzik. Onnan visszaszorítjuk őket, erre bukjuk azt az oldalt is amit az elején sikerült tartani. Kb. 15-20 perc alatt vége volt a csatának, bezúzták mind a 3 lövegünket.
Van itt baj... -
kchryss
veterán
Ha jól tudom a "j" gombbal átrakhatod magad másik zónába. Ilyenkor az aktuális tankod felrobban és másik tankkal mész oda. Valami ilyesmit olvastam a leírásban tegnap.
Ott kell segíteni ahol baj van.
Illetve érdemes harci tartalékokat használni és azzal segíteni a csapatot. Van bombázás, arty csapás, felderítő gép, füstgránát. Ezek okos használata növeli a szerzett xp és kredit mennyiségét is. -
Plasticbomb
addikt
Tegnapi pár csatámra alapozva inkább fontosabb a tűzgyorsaság+páncélátütés. Primo Victoria és az FV4202 egész jól muzsikált tegnap nekem, nagyon szépen lehet megfogni az ellent velük. Patriot a másik, amit ki akarok próbálni, van egy órám, mielőtt lefekszem, szal most próba jön..)
De eddig tetszik a mód, jó lenne, ha benn maradna.
Az OB263 teljesen jó, az nincs túltolva, az OB264 viszont től van tolva, sebesség nerf kell neki.
[ Szerkesztve ]
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
Jadro
veterán
válasz Jokerdapro #164892 üzenetére
Dettó, a második körben dezertáltam a francba. Ez egy fos így ebben a formában. Mondjuk nekem az fps nagyjából rendben van, egyszer ment csak le 20 körülre. El is ment a kedvem az egésztől, csinálok valami értelmesebbet inkább.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
h1mpi
félisten
válasz Jokerdapro #164892 üzenetére
Holnap kipróbálom, hogy mit megy a gépemmel...
Fully electric lifestyle!
-
zodo
nagyúr
Olasz ágon elindult valaki, mire lehet számítani?
-
galervin93
őstag
Jó ez az új mód, bár nem sok alkalmas gépem van hozzá... Patriot jól működik, és röhögni fogtok, de nekem a CDC is a sebessége miatt. Indienem van még, amivel gurultam, illetve Revo, de azok annyira nem adták. A Patirot-CDC-duó nekem bejön, nettó 200ezer körül keresek velük, nem rossz ez.
[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
Plasticbomb
addikt
válasz galervin93 #164896 üzenetére
Patriottal jót aprítottam, beálltam Tornyozósba, és az ellenfelek rám se néztek inkább.
Az AMX 105 Cannon is adja, a WZ 120 TD is, gyak arról kéne kis listát irni, mi az , amivel annyira nem jó. Eddig, amivel kifejezetten nem volt jó menni, az pl a Mauerbrecher volt. De ezt is val az okozta, hogy kezdésre vittem, és támadni kellett, oda nem felel meg, de val védekezésnél, városban már az is jól működhet.
Játszottam a GirlFrienddel, az ELC90el, a T92vel, mindegyikkel lehet jót játszani, bár a legnagyobb élmény eddig ELC volt lightok közül. Játszottam Primo Victoriaval (különösen ajánlott, gyorsan tölt, pontos, jó az átütés, erős a torony), hasonlóképp az FV4202 is, Skorpio G szokásos, IS-3, szokott módon jól működik.
És még van egy rakat tank, amivel nem mentem, de itt áll a garázsban. Egy csata átlag 25 perc, nekem ez így tetszik.
[ Szerkesztve ]
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
Plasticbomb
addikt
válasz Jokerdapro #164898 üzenetére
Védekezésnél első éledés után teljesen rendben volt a végén is.
-
zodo
nagyúr
válasz Jokerdapro #164898 üzenetére
Nem túl biztató de köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest