Új hozzászólás Aktív témák

  • Kotomicuki

    senior tag

    válasz Emu #146208 üzenetére

    Nem ez teljesen "természetes" dolog az M10/Párduccal -> valahol meg kell fogni a pénznyomdát, ha már nem fizette ki a teljes árat azért (t 8 prémium gép, 2-3x annyiért) az illető...

    (#146209) Chris0321:

    Sajnos, nagyon kevés és egyre kevesebb az az alkalom, amikor felüdülést tud nyújtani az M10-es Párduc, mert, ahogy azt fentebb megjegyezték, kapott is vmit, hogy papíron jobban mutasson és ne legyen egy T6-osnál is gyengébb - mer' az vót - , de el is vettek tőle - bár, ez utóbbi a többi tankra is igaz, sajnos!

    Anno a bevonatos optikát be kellett cserélnem a plusz páncélzatra, mer' minden 2., bekapott találat elvitt legalább 1-1 legényt (és/vagy modult) belőle - ezzel ez sokat javult. Így viszont a sánta csiga is gyorsabb nála és eléggé nehézkes a mozgása - olyan angolosan közepes tank lett, a rosszabbik, "makacsabbik" fajtából.
    A régi jó sniper-kedést el lehet vele felejteni a 9.x-es érában, így közel kell menni az ellenhez, ahol csak a HP-jából és a társak segítségéből - ami eléggé kétes és kivételes dolog - él meg, mer' a sebzése az a nullához konvergál tier 8-ban, amit gyakrabban kap a max. tier 6-ba való ágyújával, mint a saját szintjét - gyakorlatilag az "ellenséghez közel" XP-t szorozza fel a prémium jármű volta.
    Már a T 6-os nehéz tankokon sem tud érvényesülni - szemből - a prémiumlőszere - az elfutáshoz meg lassú, ill. nem tart ki addig a HP-pool... - , mert az ágyúszűkülés csak papíron "jó".
    A harcmodora meg igényelné az ellenséggel való folyamatos érintkezést - kb. mint a tárasok - , mer' a csak egy-egy lövésre kiugrokba ez a tank veszít, bármivel szemben...
    Csőlehajlás nincs, a beforgatott UFP és néha a lövegpajzs fog meg dolgokat, de ez szintén eseti, így, a lassú mozgásával és az egyre gyakoribb csőpályákkal együtt, már nagyon nehéz az oldalba kerülést megvalósítani vele, ahol igazán elemében lehetne.

    Azt elismerem, hogy bátortalan, még tapasztalatlan t 5-ösök ellenében pedo-tank szerepkörben tud tetszelegni, de nem ez az általános!

    Nálam a 6. képessége elején jár a legénysége, tehát BiA, álca, pontosság- és látótáv-növelés, majrélámpa, szerelés és a 2 "védekező"-skill mind-mind megvan.

    A regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: III.10.8 Üdvözlettel: PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák