Új hozzászólás Aktív témák

  • Plasticbomb

    addikt

    válasz vhw #107863 üzenetére

    Dehogynem. Épp ez az, ami aztán végképp felcsinálja az agyam ilyen helyzetben. Tudom, hoyg átlő, nem is nagyon kelll figyelnie normál ammoval, és az első tártól csak "kur***nyázok" egy sort neki, hisz tudom, hogy neki egy tár csere 25 sec, szóval nem fog cserélni egy tárat csak az "én kedvemért", de a második adag kicsapta a biztosítékot, mert pont arról árulkodik, ami nekem halálom. Igénytelenség. A profin akarom csinálni hozzáállás teljes hiánya. A leszarom, stb hozzáállás. (Ez az, ami MOn is sokszor kergetett az örületbe, és itt hollandiában is túl sokszor látom... Tök egyszerű munka, gyakorlatilag hetekig lehet úgy csinálni, hogy egy hibát nem vétesz, és mégis azt látod, hogy naponta tucatnál több hibát csinálnak egyesek... És akkor még nem beszéltünk a rakétatudományról...)

    Szóval jah. Sima Apval és ott lő át, tudom, nekem is van. És tudom, nem kéne elvárnom azt, hogy mindenki úgy álljon hozzá, ahogy én, de akkor is. Na.

    (elfogyott a mérgem.:P )

    [ Szerkesztve ]

    ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

Új hozzászólás Aktív témák