Új hozzászólás Aktív témák

  • sith7

    nagyúr

    válasz AzŐsgén2 #39751 üzenetére

    itt egy összefoglaló róla /nem az enyém/

    Kaga hordozó.

    Sajnos ennek a hordozónak van egy azonnal szembetűnő, nagy hibája. Tier VII repülőkkel van felszerelve. Amivel gyakorlatilag lehetetlen TX hajókat támadni. El sem jutnak a célig.

    Rakéta támadó raj: 8880 HP-val rendelkezik a raj és 8 gépből áll. Maximum 70400 sebzést tudnak kiosztani, de csak 28 mm páncélátütéssel rendelkeznek. E miatt elég korlátozott a felhasználhatóságuk. Rombolókra, könnyű cirkálókra megfelelőek. A raj aránylag gyors és fordulékony. Elég jól rá lehet vezetni egy erősen manőverező rombolóra is. Sajnos nagyon lassú a gépek újra töltési ideje (94s), de erről majd később.

    Torpedó vető raj. 14760 HP-je van a rajnak. Ez a raj már 12 gépből áll és 4 gép támad egyszerre. Maximum 64 800 sebzés kiosztására képesek. A raj gyors, HP töltése van, mintha T8 raj lenne, a torpedók is gyorsak, lehet velük cirkálókat és akár rombolókat is támadni. Lassú a gépek újra felkészítése (86s).

    Bombázó raj. 14196 HP-val rendelkezik ez a raj. Meglepően sokat sebez a bombatámadása. Maximum 105600-t. Érdekesség, hogy az IJN hordozókkal ellentétben HE bombával támad. Nagyon fókuszált az irányzéka. és a bombák 51 %-s gyújtási értékkel rendelkeznek, valamint 51 mm páncélátütéssel. Gyakorlatilag univerzális a raj. Mindent lehet vele támadni. A raj igen gyors és mozgékony. Nagyon jól lehet vele manőverező rombolót is támadni. Az irányzék annyira precíz, hogy kb a romboló fele hosszára szűkül. Másik meglepetés, hogy 67 másodperc alatt felkészítik a repülőgépet. A HE bomba, a manőverezhetőség, a gyújtási százalék, valamint a relative nagy sebzés miatt egyértelműen a fő támadó raja a hordozónak. Erősen javasolt ezt a rajt erősíteni, támogatni skill-l, modullal és zászlókkal.

    A végére hagytam ennek a hordozónak a specialitását és az erősségét. Igaz, hogy lassan készítik fel újra a gépeket, DE és itt jön a lényeges rész. A fedélzeten RENGETEG !! gépet tárolnak. Minden bevethető rajnak háromszorosát.

    Rakéta támadó rajból 24 gépet, torpedó vető és bombázó gépekből 36-36 gépet. Ez bizony jelentős mobilitást ad a játékos kezébe. Ha vigyáz a rajokra, akkor gyakorlatilag megállás és kényszer pihenő nélkül bombázhat. Saját tier-ben, gyakorlatilag a fél ellenséges flottát folyamatosan felgyújtva tarthatja.

Új hozzászólás Aktív témák