- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- F-Secure termékek
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Crypto Trade
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Netflix
-
IT café
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
olivera88
veterán
válasz ddt500hu #34850 üzenetére
A hajokban. Meg van amelyik kapitányt több hajóra is használok, pl a 19 pontos Brit BB unique commanderem 3 hajóra használom. Conqueror, Warspite, Duke of York.
Van 19 pontosom sok
Brit unique BB
Francia unique BB
USA unique BB Alabama és Missouri. Ez lesz Montana kapitány is nemsokára
USA BB Massachusetts és Montana
USA unique CA
Német BB 3
Pan Asia DD
Orosz DD Grozovoi
Japán BB
Japán unique CV re, de majd át lesz rakva BB be.
Japán CV reHonzi, te már 3 éve kezdted? És csak 2100 csata. Azt hittem nemrég kezdted.
[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
TCSZ
senior tag
-
olivera88
veterán
-
Nordic
Közösségépítő
Nekem most jött el a hétvége randomba. 4ből 4 meccsen nézte végig 3 cruiser a valamelyik sziget mögött, ahogy 2-3 ellenséges DD-vel szlalomozok, de egy lövést nem eresztettek el rájuk, aztán meg én vagyok a gyökér mert elhúzok, és nem spotolom a DD-ket 400hp-val. Mindig meg tudok lepődni ezeken, és egyben fel is b*sz agyilag. Hiába van kedvem játszani, ha az ilyenek totál kiidegelnek. Ma a Jutland maradt szorzózatlan.
-
ledgeri
nagyúr
-
ddt500hu
veterán
válasz olivera88 #34857 üzenetére
Ez meglehetősen nagy butaság mivel a cap. fxp. olyan mint az arany szóval bármire felhasználható. Minden gyakran használt hajóra fel kell rakni, aztán gyártani a 19 pontos kapitányokat minden nemzethez.
Így indult nálam az FRA-UK BB ág 19 pontos kapitánnyal.
Addig kell gyártani őket amíg engedik.
Mert aztán egyszer csak közlik, hogy a fullos kapitány xp-je nem lesz szabadon felhasználható hanem olyan lesz mint a hajó xp. Goldért átválthatod.(#34859) ledgeri Ezt nem tudom ki mondta nekem az összes prémium hajómnak saját kapitánya van. Legfeljebb ha új ág jön akkor átképzem arra és kap egy másikat.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz ddt500hu #34861 üzenetére
Össz két prémemnek van saját kapitánya, Kutuzov (nem használom), De Grasse.
Mondjuk lassan racionalizálnom kellene a kapitányokat, mert US tbb 19-es is van a levegőben, amit nem használok, kettő Montira specelve (egyik full AA, másik full tank, harmadik Halsey, amit Monti-Missi-Alabamában is használok, mindben kapitány xp flagekkel, hogy termeljék az elitet.
Mexikonak is saját 19 pontosa van, van két 19-es NC kapitányom, egy tank, egy AA.. van 1-2 DD kapitány is, hátha egyszer jó lesz valamire, szintén 19-es.. 15-ös, 16-os is van 1-2... amiben szűken vagyok, pl orosz kapitány.. -
félisten
válasz sutyerák007 #34863 üzenetére
PASZEK
-
redzsi
senior tag
-
sutyerák007
senior tag
Köszi
Ishizuchi, Atlanta, Molotov, Warspite, Dunkerque, Perth, Błyskawica, Hood, Loyang és ez a kis dög a lista amit eddig dobtak a ládák -
félisten
válasz sutyerák007 #34866 üzenetére
De a sima év közbeni szuperkontik, vagy a karácsonyit is beleszámítva?
-
sutyerák007
senior tag
válasz FoxiestFox #34867 üzenetére
Loyang és az Atlanta voltak "pénzes" kontik a többi random. Elég sok hajó ahhoz képest hogy mennyi kontit nyitottam.
Ja és a vett kontik is "csak" ötös csomagok voltak(2*5) nem 25+ darab.[ Szerkesztve ]
-
ddt500hu
veterán
válasz sutyerák007 #34866 üzenetére
Na húzzá innen!
-
félisten
-
ddt500hu
veterán
válasz FoxiestFox #34870 üzenetére
A Hippert nem szerettem, de a Roon várakozáson felül jó volt.
-
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #34870 üzenetére
Mennyit voltál T10 be vele?
Ja. Nekem is jól ment Roon-al[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
gaborka1981
csendes tag
válasz ddt500hu #34861 üzenetére
Sziasztok!
Egyetértek veled, magam is azon az állásponton vagyok, hogy nyomatni kell a elit kapitány xpt. Csak olyan hajóval megyek amibe 19-pontos kapitány ül. Termeltetem velük majd felépítem belőle a következő kapitányt.Más: Prémium tök konténerből esett egy Csapajev. Nem foglalkoztam vele. Mit kell róla tudni? Vélemények? Tanácsok?
-
sutyerák007
senior tag
válasz gaborka1981 #34873 üzenetére
festés esett nem?
-
gaborka1981
csendes tag
válasz sutyerák007 #34874 üzenetére
Nem tudom pontosan most hogy mi esett és mi nem, de tökből jött. A lényeg hogy ott áll a kikötőben. Elvileg innen tudnám kezdeni az ágat.
-
félisten
-
félisten
válasz sutyerák007 #34878 üzenetére
Japp. Egyik legmókásabb mid tier. Még nagyon az előző accom elején, mikor nem volt sem Missouri, sem más egyéb nyomtató, Kamikazéval farmoltam kreditet a high tier terjeszkedéshez.
Persze, akkoriban még a Minekaze is ugyanez volt, csak nem öntött ennyi kreditet. -
sutyerák007
senior tag
válasz FoxiestFox #34879 üzenetére
Azt néztem amúgy hogy a kamikaze meg a kamikaze r az tök ugyanaz. Kinek kellett ebből a dögből kettő?
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz sutyerák007 #34880 üzenetére
Fujin is ugyanez.
-
félisten
válasz FoxiestFox #34881 üzenetére
Erről jut eszembe, Halloween volt, és nem árulták a Fujint, tehát csesszék meg.
-
AzŐsgén2
tag
JB-re mondjatok már valami használható modul és skill kiosztást, mert már szétb.sz az ideg ettől a hajótól. Ez egy rakat szar. Hogy a f.szba kell ezzel játszani? Meg van a Dunkerque is, azza egész jól ment, ugyanazt a taktikát használom, de ezzel valahogy nem működik. A seconderi 1 találattól elhal, használhatatlan, minden salvoból jó ha van egy sebző találatom, a többi csak a fényezést igazitja... és többször rak X-be, mint saját tierbe. Tegnap megvettem, az első 5 csatát buktam vele.
Vagy lehet h az a baj,. hogy telebasztam XP zászlókkal, meg camóval? Meg ugye ott van a 25 csatás xp boost is... nem akarok összeesküvés elméleteket gyártani, de ugyan ez volt annak idején a Kii-vel, meg az Ashigarával, ahogy elfogytak a boostok, meg a zászlók, hirtelen megugrott velük a statom...Hogy kell ezzel játszani?
Nem játszom már hardcore FPS-el. Öreg iszapszemű rája vagyok, rosszabbak a reflexeim, mint a monitorom input lagja.
-
félisten
-
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #34884 üzenetére
Kredit hozam milyen?
-
AzŐsgén2
tag
válasz FoxiestFox #34884 üzenetére
Ők milyen modulokat raktak rá, és hogy skillezték a kapitányt, ha nem titok? Tényleg szeretnék jobban játszani ezzel a hajóval, de ez most kifogott rajtam, nem vagyok pro gamer.
Nem játszom már hardcore FPS-el. Öreg iszapszemű rája vagyok, rosszabbak a reflexeim, mint a monitorom input lagja.
-
félisten
-
olivera88
veterán
Daring PTS.
A dmg semmi, viszont könnyen összejött aránylag. Nem volt szenvedős. A lövedékek elég lassúak, viszont nem nehéz lőni vele, mert nem olyan nagy ívben mennek.
IFHE van rajta, HE vel és AP vel vegyesen használtamLG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
AzŐsgén2
tag
válasz FoxiestFox #34887 üzenetére
Köszönöm! Amint hazaértem kipróbálom!
-
törölt tag
Elértem az egyéves évfordulót, a regi óta.
Kaptam 10 db álcafestést, egy szimbólumot és -30% kupont. A kupon átváltozott Októberi Forradalommá, négyezer pengőért megérte nekem. Amúgy is nézegettem egy ideje, tetszett, amikor néztem a csatát "benne". Abban a tier-ben amúgy is sokat tolom (Texas, Okhotnik) és élvezem.
Befutott egy kapitány is, Mr James D. Breese. Z-23 a képesítése, hát nah. Elvan a kikötői kocsmákban, amíg döntök a sorsáról...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Annak örömére, hogy (előre nem tervezetten) költöttem náluk egy kis pénzt, meg is jutalmazott a WarGaming. Sorozatos bukó a rankeden, oda vannak a csillagjaim. De csak azért, mert már felváltva tolhatom V-ös prém hajókkal... hát igen, rutinos WG júzerként csak röhögök ezen (is).
Amúgy meg kinyírtam a topikot...
-
ddt500hu
veterán
Azt ugye mondanom sem kell, hogy az elmúlt kb. 3 hónap messze legrosszabb GK csatája következett kemény 50k sebzéssel. 14 perces csatában úgy, hogy 2 salvo után volt 20k.
[ Szerkesztve ]
-
sutyerák007
senior tag
válasz sutyerák007 #34892 üzenetére
ez egy igen jól sikerült kérdés volt..
-
olivera88
veterán
válasz ddt500hu #34893 üzenetére
Más BB vel is megesik. Amúgy én is nagy ritkán megyek vele. Na de kíváncsiság kedvéért megyek már vele pár csatát most.
Nemrég találkoztam Foxal egy SPUDS-os szakaszban, egyikük Tirpitzel volt, és könnyedén szétszedtem Massachusettsel, ő meg 6 hittel sebzett rajtam 1160 at összesen.LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
félisten
-
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #34899 üzenetére
Elmaradt. Meg gondoltam felteszed te Pont a legfontosabbat nem szedtem ki, téged.
ddt500 Persze, milyenek lennének.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Mobil flották
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 3D nyomtatás
- Gitáros topic
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest