Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz gameresboy #33788 üzenetére

    akkor az már jobb, mint a korábbi, de még nem az igazi, bár ez már nem csak az eszközökön múlhat, a beállításokat és az elhelyezést kell/érdemes még ellenőrozni, próbálgatni.
    teszteld minden csatornán, azokon is, amiken mások is lógnak, mert hiába foglalt, nem feltétlenül zavar, ha nincs rajta forgalom.
    a wifi modul megkapta a gyártói illesztést? az oprendszer által alapban adott nem biztos, hogy ideális.
    nézz rá inssider alkalmazással, megy két csatornán a forgalom?
    a 8.5 megabyte/sec 68 megabit/sec "mérhető" sebességnek felel meg, ami már nem 78 megabit/sec "kapcsolati" sebességet sugall, hanem többet.
    van/lehet egyéb zavaró környezeti tényező is a lakásban vagy annak környezetében, mint az elérhető idegen hálózatok?
    milyen wifi régió van beállítva?
    a csatorna beállításnál figyelmbe vetted az alatta/felette négy értékkel lévő másikat is? már ha megy a két csatorna, a 40 megahertz adott mind a két oldalon...stb.
    az ugráló sebességi értéknek több oka is lehet, akár a modul/rendszer takarékos módja is, nézz rá a wifi modul speciális beállításaiban a sugárzási teljesítményre...stb.
    nekem engedélyzve van a takarékos mód, és a 40/20 net maximális átviteléhez a 150-es kapcsolat is bőven elég (lenne), de ha terhelést kap a modul, akkor szépen felugrik 300-ra, és azt akár 2 paneles fal mögött is tartja, pedig egy 150 lakásos panel elég sok elérhető idegen hálózatot ad, de a megfelelő csatornák kiválasztása óta nincs probléma. igaz, ezeken a csatornákon vannak mások is, de nincs olyan komoly forgalom, ami beakasztana az én hálózatomnak, még a mobilok is mindenhol kifogástalanul kapcsolódnak.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák